Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Rekl??m:

P??tt??m vir??g-aj??nd??k

Ali Box Klub

Thai massz??zs

Balla ingatlan

Bosla AutoRent

Hasznos H?­rek
Column count doesn't match value count at row 1
Online Statisztika
Online vendégek: 0
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 690
Aktiválatlan tagok: 6940
Legújabb tag: fehasznalonev

Látogatók ma: 2272
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 220
Max. napi rekord: 28603
Látogatók tegnap: 0
Látogatók a hónapban: 2272

Utolsó 24 órában: 
Rekl??m

Hirdet??si fel??let

Jel??l??

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saj??t h?­rt, minden inform??ci??t (f??nyk??pet, filmet, sz??veget, hanganyagot), amit itt az oldalon tal??lnak, forr??ssal megjel??lve (www.amivarosunk.hu), enged??ly n??lk??l megjelen?­thet??! Az oldal tartalm????rt, amit a regisztr??lt tagok ?­rnak ??s a bek??ld??tt k??pek??rt, h?­rek??rt, felel??ss??get a port??l ??s ??zemeltet??je nem v??llal! Minden megjelent h?­r??rt, amit az olvas?? k??ld be, saj??t felel??ss??gre teszi. A jogi k??vetkezm??nyeket mag??ra v??llalja! B??vebben: az oldal szab??lyzat??ban!
Szigetszentmikl??s inform??ci??s oldala linkgy??jtem??ny
Megosztások
4 évvel ezelőtt történt: SzöSzi kampányzáró 2006

Kampányt zárt a Szövetség Szigetszentmiklósért Egyesület (SZÖ-SZI). A szeptember 28-ai eseményen, melyet a Sárgaház színháztermében rendeztek jelen voltak az egyesület képviselőjelöltjei, valamint Szarvas Tibor elnök és a SZÖ-SZI támogatásával indult polgármesterjelölt Fodor Antalné dr. Az esti műsort Berentei Péter és Karda Beáta előadóművészek fellépése színesítette.

 


A kampányzáró videó előzetese megtekinthető itt: VIDEÓ LETÖLTÉS
A kampányzáró teljes videó felvétele megtekinthető itt: VIDEÓ LETÖLTÉS
A kampányzárón készült képek megtekintehtőek itt: GALÉRIA

 


Tegnap délután egy szék sem maradt üresen a Sárgaház színháztermében. Maguk a szervezők is kellemes csalódásként vették tudomásul, hogy teltházas az érdeklődés. Szarvas Tibor az egyesület elnöke kezdte meg az estét. „Mi úgy gondoljuk, hogy már mindenki nagyon-nagyon tele van ezzel a kampánnyal. Én úgy gondolom, hogy itt az ideje valóban annak, hogy eldőljenek a dolgok és remélem, hogy ennek a városnak a hasznára fog válni ez a választás. Mi a magunk részéről azt szeretnénk, hogyha a város a Szigetszentmiklósiak pártjára szavazna, mert a nagy országos pártok ma nagyon terheltek és nagyon keveset tudnak foglakozni olyan helyi ügyekkel, mint a milyeink. Gondoljunk csak arra, hogy a Fidesz-nek van egy túlsúlyos vezére, amelyikkel nem tud mit kezdeni. Az MSZP-n belül pedig belharcok dúlnak, ez teljesen egyértelmű. Mi az együttműködést szeretnénk. Mi azt írtuk a plakátjainkra, hogy „Dolgozunk együtt Szigetszentmiklósért!” és ezt komolyan gondoljuk.” – mondta köszöntőjében Szarvas Tibor.

 

Karda Beáta Berentei Péter

Az elnököt Berentei Péter előadása követte, aki örökzöld slágereivel hamar nagyon jó hangulatot teremtett. A közönség megénekeltetésén túl a polgármesterjelölt Fodor Antalné dr.-t is a színpadra invitálta, akivel vastaps kíséretében fejezte be egyik dalát.

A színpadon állva a jelölt elvéve a műsorvezetői szerepet Szarvas Tibortól kezdte meg beszédét. Mint azt beszéde elején elmondta a hangulat magával ragadta és éppen ezért felborította eredeti elképzését mi szerint a négy évvel ezelőtti ígéreteit állította volna szembe az elmúlt ciklusban történtekkel. Fodor Antalné inkább egy sokkal közvetlenebb beszámolóban beszélt arról, hogy melyek azok a feladatok, amit meg kell valósítani a következő négy esztendőben, valamint arról, hogy több nagyvárostól eltérően nálunk stabil maradt a gazdasági helyzet. „Azt hiszem, hogy mindannyian tudjuk, hogy az életünkbe néha vannak hullámvölgyek, a gazdasági életünk is úgy alakulhat, hogy egyszer egy kicsit nehezebben tudjuk a mindennapi gondjainkat megoldani a rendelkezésünkre álló pénzeszközből és néha kicsit könnyebb a helyzet. Én úgy gondolom, hogy egy induló polgármesterjelöltnek nem az a feladata, hogy sopánkodjon, hogy nehéz a gazdasági helyzet, hogy biztos vissza fog fejlődni a város. Én nem ezt mondom. Tudom, hogy lesznek nehézségek, hiszen a gazdasági szabályozó intézkedések bizonyára Szigetszentmiklósra is befognak gyűrűzni és itt is egy kicsit nagyobb nehézséget fognak okozni. Nem leszünk bőven ellátva pénzügyi lehetőséggel, de úgy gondolom, hogy takarékos, nagyon precíz és nagyon óvatos gazdálkodással a város gazdasági stabilitását továbbra is megtudjuk őrizni, hiszen nem csak az állami költségvetési támogatása, nem csak az önkormányzat saját bevételeire lehet számítani, hanem mindig számítani lehetett Szigetszentmiklós aktív polgáraira, Szigetszentmiklós vállalkozóira.” – mondta Fodor Antalné dr. Beszédben említést tett a következő évek főbb beruházásainak fontosságáról is, így az új iskola és óvoda megépítésről, a sportkomplexum létrehozásról, a Városi Könyvtár és Közösségi Ház bővítéséről és a várososon áthaladó forgalom tehermentesítésre szolgáló Gerincútról. A polgármesterjelölt említést tett az elmúlt ciklus pályázati lehetőségeiről és azok eredményességéről. „Nem lenne teljes a kör, ha itt Önök előtt nem mondanék köszönetet az intézményi kollektíváknak, az intézmények dolgozóinak, akinek az aktivitásával, közreműködésével lehetet szinten tartani az oktatás nevelés színvonalát. Nem lenne helyes, ha nem mondanék külön köszönetet Szigetszentmiklós vállalkozóinak, hiszen az orvosi rendelő, az óvoda bővítése az önkormányzat és a vállalkozók együttműködésével és pénzügyi támogatásával valósult meg. (…) Nem lennék következetes, ha nem mondanék köszönetet Szigetszentmiklós város lakosságának, azért a tevékeny közreműködésért, amiben segítette a Képviselő-testület munkáját, nagyon hasznos kritikai észrevételekkel, esetleg időként türelmetlenséggel is. Rá kényszerítve gyors döntésre a Képviselő-testületet. – mondta a SZÖ-SZI polgármesterjelöltje.

 

A SZÖ-SZI képviselőjelöltjei és polgármesterjelöltje Fodor Antalné dr.

A beszédet követően Szarvas Tibor Karda Beáta énekesnőt invitálta a színpadra, aki fantasztikus hangulatot teremtve többek között Joszkin Jánost a szervezet 2002-2006-os képviselőjét és a 12-es körzet jelenlegi képviselőjelöltjét is megtáncoltatta. A finálét Berentei Péter előadó adta majd a polgármesterjelölt színpadra invitálta a képviselőjelölteket és a körületek sorrendjében bemutatta őket. A kampányzáró végül a színháztetem előtti Aula Galériában kötetlen közvetlen beszélgetéssel, állófogadással zárult.

[ Máté Gyárfás ]
forrás: www.rhmedia.hu
Comments
Comments
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan d??h??ng??)
Minden egy??b
452704 1072 vasmacska
2012/12/28 22:56:51
K??zleked??s
Minden egy??b
284515 533 Jani
2012/12/24 15:26:28
[Szavazás] Bucka csatorn??z??s aluln??...
Bucka
59831 122 Joe_bacsi
2012/11/24 14:35:46
[Szavazás] Szigetszentmikl??si ??nkorm...
Politikai vitaf??rum
61439 192 Joe_bacsi
2012/11/07 01:20:16
Virtu??lis k??rnyezetv??del...
Minden egy??b
31174 40 Joe_bacsi
2012/11/06 00:35:43
Legújabb képek
Csak 2 ...

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1
Mai névnapos
Ma 2023. február 01. szerda,
Ignác napja van.
Holnap Karolina, Aida napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Február 2023 >>
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
Nyilvános szavazás
??n hogyan szavazna, ha k??pvisel?? lenne?

Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
51% [51 Szavazatok]

Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
11% [11 Szavazatok]

Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
38% [38 Szavazatok]

Szavazatok: 100
Indult: 2012/07/16 06:22:11
Vége: 2012/09/11 17:50:55

Szavazás Archiv
REKL?M

Erdei falfest??s

"Keszi Gym"


Mos??g??pszerel??s

Csal??di napk??zi


Kertsz??p?­t??k


Karcs??sodjon  K??nnyed??n ak??r 2 ruham??retet!

HF Slender You St??di??


Profi ??n??letrajz k??sz?­t??s


Kids Club Szigetszentmikl??s


Erdei falfest??s

"Erdei falfest??s"


GAZDIKERES??!

Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be a f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st!


Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??t, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be az ??llat f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st hozz??!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Id??j??r??s
Felh??k??p H??t??rk??p
Hirdet??s
Polg??rmesteri Hivatal

A T??NTET??S

Forr??s: www.szszm.hu
Partnereink:


Hun-Web Linkek