Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Rekl??m:

P??tt??m vir??g-aj??nd??k

Ali Box Klub

Thai massz??zs

Balla ingatlan

Bosla AutoRent

Hasznos H?­rek
Column count doesn't match value count at row 1
Online Statisztika
Online vendégek: 0
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 690
Aktiválatlan tagok: 6940
Legújabb tag: fehasznalonev

Látogatók ma: 2300
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 220
Max. napi rekord: 28603
Látogatók tegnap: 0
Látogatók a hónapban: 2300

Utolsó 24 órában: 
Rekl??m

Hirdet??si fel??let

Jel??l??

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saj??t h?­rt, minden inform??ci??t (f??nyk??pet, filmet, sz??veget, hanganyagot), amit itt az oldalon tal??lnak, forr??ssal megjel??lve (www.amivarosunk.hu), enged??ly n??lk??l megjelen?­thet??! Az oldal tartalm????rt, amit a regisztr??lt tagok ?­rnak ??s a bek??ld??tt k??pek??rt, h?­rek??rt, felel??ss??get a port??l ??s ??zemeltet??je nem v??llal! Minden megjelent h?­r??rt, amit az olvas?? k??ld be, saj??t felel??ss??gre teszi. A jogi k??vetkezm??nyeket mag??ra v??llalja! B??vebben: az oldal szab??lyzat??ban!
Szigetszentmikl??s inform??ci??s oldala linkgy??jtem??ny
Megosztások
4 évvel ezelőtt történt: FIDESZ kampányzáró 2006

A Fidesz helyi szervezete szeptember 27-én, szerdán este tartotta kampányzáró politikai fórumát, amelynek előadója Kövér László a Fidesz választmányának elnöke volt.

Szabó József polgármesterjelölt volt az est házigazdája, aki telt ház előtt egy ismeretlen költő versével nyitotta meg Kövér László politikai fórumát. A versben foglaltak a jelenlegi országos helyzetre, azon belül is Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kijelentésére vonatkoztak „Neked – nekünk” címmel. Ezt követően nagy taps kíséretében lépett a pulpitus elé a Fidesz választmányának elnöke. Mielőtt megkezdte volna beszédét említést tett a versről: „Tisztelt Hölgyeim és Uraim, azt hiszem jó, hogy hallhattuk ezt a verset, mert látszik azért, hogy van válaszunk arra hál’ Istennek, amiben nap mint nap szenvedünk.”

 

Kövér László a Fidesz
választmányának elnöke

Kövér László ezek után elmondta, hogy amiben most vagyunk az utolsó utáni pillanat amikor még leadhatják az emberek voksaikat a jobboldalra és változtathatnak a jelenlegi állapoton. „Fejünk a víz alatt, levegőt már nemigen kapunk, de ha felnézünk a víz felszínére, akkor egy halvány szalmaszál mintha lebegne, azt még talán meg tudjuk kaparintani, el tudjuk csípni, talán még azon keresztül ki tudjuk húzni magunkat a vízből.” Továbbá kifejtette, hogy az elmúlt 16 év történéseit, fontosabb tanulságait meg kell vizsgálni, de a jelenlegi kormányvezetést le kell váltani. „Én azt gondolom, hogy 16 évvel a rendszerváltozás után Gyurcsány Ferenc hírhedté vált beszédével, meg az utána következő reakciókkal, a normális emberi erkölcsi reakciók elmaradásával kimondhatjuk, hogy egy korszaknak vége van. Nem lehet ugyanott folytatni, ahol még ezelőtt egy hónappal, egy évvel jártunk. Ez a demokrácia így ebben a formában folytathatatlan. Valóban megújulásra szorul és ennek a megújulásnak az első lépése Gyurcsány Ferenc lelépése kell, hogy legyen. Gyurcsány Ferencnek nemhogy a kormányban nincs helye, hanem a magyar közéletben sincsen megítélésem szerint helye, hogy szabadlábon lehet-e még ez a magyar jogállam állapotától függ.”

Példákat említett a jelenlegi vezetésről, a hibákról, a mindennapi nehézségekről, melyekkel szembe kell néznie mindennap az állampolgároknak, majd a megoldásokról is beszélt. „Ha el tudjuk zavarni egyszer ezeket, akkor azért próbáljunk meg valami mást csinálni, úgy értve, hogy meg kell próbálni újra szóba állni azokkal akikkel lehet, meg kell keresni na közös pontokat függetlenül attól, hogy melyik párttal szimpatizálunk és meg kell tudni védeni az érdekeinket, az igazunkat a mindennapunkban teljesen mindegy, hogy hol vagyunk.”

A múlt tanulságai után a jelenről is beszélt Kövér László, arról, hogy mi az amit feltétlen meg kell óvni. „Három olyan dolog van, ami óriási vagyontömeget jelent egyenként is. A föld az egyik, az egészségügy a másik, a középosztály vagyona pedig a harmadik.” Kifejtette, hogy a földeket, földterületeket és azoknak értékét meg kell védenünk a külföldi felvásárlókkal szemben. Az egészségügy tovább romló helyzetén a kórház-privatizáció segíthet, valamint ahhoz, hogy az ország pénzügyeit rendbe hozza a mostani kormány, nem lenne helye a patikaliberalizációnak. A középosztály helyzetének megerősítéséről elmondta, hogy amíg lesznek olyan emberek, akik nem függenek a kormány intézkedéseitől és saját lábukon meg tudnak élni, fent tudják tartani az anyagi biztonságukat és nem kell egzisztenciális problémákkal küzdeniük, akkor nehezebb zsarolni, felvásárolni, manipulálni őket. Fontosnak tartja, hogy egyre többen éljenek így az országban, mert akkor így valódi demokrácia lesz. „És ugyan már kinek kell ez azok közül akik most hatalmon vannak? Ez a szegénység pártja, mint azt már többször elmondtam. Ha nincs elég szegény ember, akkor csinálnak. Mert ha szegény emberek vannak többségben egy társadalomban, akkor azokat lehet pénzzel, a médiával manipulálni, gyámság alatt, diktatúra alatt tartani, nem is kell hozzá gumibot, fegyver, tankok… Semmi nem kell hozzá. A demokrácia kulisszái között is el lehet játszani a kisded játékaikat.” Kövér László hamarosan zárta beszédét, majd Szabó József a jól megszokott módon felkérte a közönséget, hogy tegyék fel kérdéseiket, amelyre a Fidesz választmányának elnöke válaszolt.

 

Szabó József és Kövér László fórumát telt ház fogadta a Sárgaházban

Egymást követték a felszólalók. Volt, aki a saját bőrén tapasztalva a Kossuth téri és az MTV székházánál történteket mesélte el, volt olyan aki további megoldásokat keresett a változásra és több olyan felszólaló is volt aki a jelenlegi nehéz helyzetből való kijutás útjának lehetőségeit mondta el Kövér Lászlónak. A válaszadást követően Szabó József a 3. választókörzet képviselő- és polgármester-jelöltje megköszönte a részvételt, a kopogtató cédulák leadását jelöltjeikre és bíztatta a jelenlévőket, hogy minél nagyobb arányban menjenek el szavazni vasárnap és voksaikat tegyék a jobboldali jelöltekre.

A beszéd 60 perces videó felvétele letölthető az alábbi link alatt

Videó letöltés

A fórumon a pártszövetség részéről több képviselő és képviselő-jelölt is jelen volt, így a közönség köreiben ült Sallai Gábor, dr. Vántsa Botond, Herbay András, Kövesdi László, Virág Róbert, dr. Kécza György, Nádasdy András, Kókán István és Tóth Imre.

[ Kondor József ]
forrás: www.rhmedia.hu
Comments
Comments
Hozzászólások
#1 | vasmacska - 2010/10/03 03:34:48
A Fidesz adatb??zis??r??l:!heh!
http://kuruc.info...
#2 | vasmacska - 2010/10/03 03:55:32
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan d??h??ng??)
Minden egy??b
452704 1072 vasmacska
2012/12/28 22:56:51
K??zleked??s
Minden egy??b
284515 533 Jani
2012/12/24 15:26:28
[Szavazás] Bucka csatorn??z??s aluln??...
Bucka
59831 122 Joe_bacsi
2012/11/24 14:35:46
[Szavazás] Szigetszentmikl??si ??nkorm...
Politikai vitaf??rum
61439 192 Joe_bacsi
2012/11/07 01:20:16
Virtu??lis k??rnyezetv??del...
Minden egy??b
31174 40 Joe_bacsi
2012/11/06 00:35:43
Legújabb képek
Csak 2 ...

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1
Mai névnapos
Ma 2023. február 01. szerda,
Ignác napja van.
Holnap Karolina, Aida napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Február 2023 >>
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
Nyilvános szavazás
??n hogyan szavazna, ha k??pvisel?? lenne?

Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
51% [51 Szavazatok]

Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
11% [11 Szavazatok]

Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
38% [38 Szavazatok]

Szavazatok: 100
Indult: 2012/07/16 06:22:11
Vége: 2012/09/11 17:50:55

Szavazás Archiv
REKL?M

Erdei falfest??s

"Keszi Gym"


Mos??g??pszerel??s

Csal??di napk??zi


Kertsz??p?­t??k


Karcs??sodjon  K??nnyed??n ak??r 2 ruham??retet!

HF Slender You St??di??


Profi ??n??letrajz k??sz?­t??s


Kids Club Szigetszentmikl??s


Erdei falfest??s

"Erdei falfest??s"


GAZDIKERES??!

Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be a f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st!


Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??t, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be az ??llat f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st hozz??!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Id??j??r??s
Felh??k??p H??t??rk??p
Hirdet??s
Polg??rmesteri Hivatal

A T??NTET??S

Forr??s: www.szszm.hu
Partnereink:


Hun-Web Linkek