Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Rekl??m:

P??tt??m vir??g-aj??nd??k

Ali Box Klub

Thai massz??zs

Balla ingatlan

Bosla AutoRent

Hasznos H?­rek
Column count doesn't match value count at row 1
Online Statisztika
Online vendégek: 0
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 690
Aktiválatlan tagok: 6940
Legújabb tag: fehasznalonev

Látogatók ma: 2458
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 220
Max. napi rekord: 28603
Látogatók tegnap: 0
Látogatók a hónapban: 2458

Utolsó 24 órában: 
Rekl??m

Hirdet??si fel??let

Jel??l??

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saj??t h?­rt, minden inform??ci??t (f??nyk??pet, filmet, sz??veget, hanganyagot), amit itt az oldalon tal??lnak, forr??ssal megjel??lve (www.amivarosunk.hu), enged??ly n??lk??l megjelen?­thet??! Az oldal tartalm????rt, amit a regisztr??lt tagok ?­rnak ??s a bek??ld??tt k??pek??rt, h?­rek??rt, felel??ss??get a port??l ??s ??zemeltet??je nem v??llal! Minden megjelent h?­r??rt, amit az olvas?? k??ld be, saj??t felel??ss??gre teszi. A jogi k??vetkezm??nyeket mag??ra v??llalja! B??vebben: az oldal szab??lyzat??ban!
Szigetszentmikl??s inform??ci??s oldala linkgy??jtem??ny
Megosztások
A diákokra figyel az ország

Facebook-os adatlapunkon kaptunk egy levelet, amelyet egy (tegnapi tüntetésen részt vevő) ismerősünk írt. Az országos sajtó is foglalkozik a dolgokkal. Mivel Szigetszentmiklós idén már szerepelt iskolával kapcsolatos tüntetés ügyben és köztünk is sok diák él, ezért úgy gondoltuk, hogy a szigetszentmiklósi lakosok számára is fontos téma.


fotó: atv.hu

Íme a levél:

 

Mire eljutnak a hírek a médiáig, mindenki torz információkat kaphat belőle (élen jár a Tv2). Nagyon jó volt látni, hogy kb 1500-2000 diák egy közös ügy érdekében gyűlik össze és tesz lépéseket. BME K-épületben kezdődött egy 2órás beszéddel, ahol felszólaltak a diák szervezetek képviselői, egyetemi, főiskolás, gimnazista hallgatók és fejezték ki véleményüket, ellenérvüket a felsövezetés rendelkezéséről. Transzparensekkel, fáklyákkal, dudákkal, sípokkal és nagy hangerővel útnak eredtünk a rakparton, Erzsébeti híd-on keresztül Ferenciek tere, Astoria, Deák Ferenc tér, majd megálltunk a József - Nádor téren a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt és elkezdődött még nagyobb hangerővel, hogy "Hoffmann Rózsa gyere ki a hóra", "Egyetem a miénk", "Nem hagyjuk", majd tovább a Kossuth térre. Jó volt hallani, hogy mikor az "Aki dudál velünk van" ment, rengeteg autós rákezdett a dudálásra. A hideg menetelést sok rendőr, bkk-s, készenléti rendőr biztosította, a forgalom megállt és mindenki készségesen kivárta, amíg elhaladunk előttük. Mikor pesti rakparton jártunk a Parlament felé már elhangoztak Orbánozások is és különböző cifra szófordulatok ezzel kapcsolatban, érezni lehetett, hogy lassan ez már nem csak arról fog szólni, amiért sokan odagyűltünk. Észre is vettem hogy előkapták a nagy magyar sálukat, később Árpádsávos zászló... nem is kell mondanom, jobbikos szimpatizánsok vagy csatlakoztak, vagy végig jöttek velünk, ezt nem tudom. Tehát lassan odaérünk a Kossuth térre, nagyon sokan voltunk és nagyon hideg volt. Kb 20 perces beszéd után páran annyira felbuzdultak (szerintem jobbikosok kezdeményezték, addig minden békésen történt), hogy átugrották a beton virágcserepet (bár nem volt nehéz) és befutottak a Parlament bejáratához, ott skandáltak tovább, oda én már nem tartottam velük. Rohamrendőrök megindultak megmutatni magukat, majd a bejárathoz álltak sorfalat. Kb. 1,5 órát még ott voltak a többiek, én már nem tartottam velük. Szervezők próbálták kézben tartani a tüntetést, kisebb sikerrel... Ahogy olvastam, megindultak a rendőrök kiszorítani őket, majd a Corvinus egyetemre indultak fórum miatt, de oda már nem engedték be őket a bizti őrök. Haha alelnöke később megjelent és mondta, hogy nem mehetnek be, így zárult, ahogy tudom.

Comments
Comments
Hozzászólások
#1 | Nadzsi1 - 2012/12/13 18:26:35
A mi v??rosunkban volt valami ma?
#2 | Fidelitate - 2012/12/13 20:45:32
Kedves "Decemberi Ifjak"! Az index.hu ??l??ben k??zvet?­tette a h??tf??i ??s a szerdai tiltakoz??st is. ??n otthonr??l n??ztem, de nagyon b??szke voltam r??tok!

Kor??bban, amikor olyan h?­rek terjengtek (rektori t??rgyal??sokr??l kiker??lt anyagokb??l), hogy pl. megsz??nik a K??ZG?Z, a gazdas??gi r??sz??t hozz??csapj??k a BME-hez (?!), a szociol??gi??t az ELTE-hez, a marad??k meg ??gy sem volt szerves r??sze, v??rtam, hogy mi t??rt??nik. Elfoglalj??k a menz??t (mint anno Bajnai ??vfolyama), tiltakoznak? ??s elszomorodtam, hogy csak egy lagymatag al???­r??sgy??jt??sre telt.
Most sok lelkes fiatalt l??ttam a k??perny??n, aki m??r nem is ??nmag????rt k??zd: az ??jabb megszor?­t??sok mindig a k??vetkez?? ??vfolyamot ??rik hidegzuhanyk??nt.

Egy horv??t ismer??s??m mes??lte, hogy n??luk ugyanilyen tiltakoz??sok voltak a tand?­j ellen. Azt siker??lt el??rni, hogy az els?? ??vfolyamon NEM KELL FIZETNI senkinek. Legyen es??lye mindenkinek megval??s?­tani az ??lmait. Viszont ha lusta vagy k??ptelen megtanulni az anyagot, akkor fizet (??s nem keveset) vagy ott hagyja az egyetemet. Szerintem ez egy korrekt elj??r??s lenne n??lunk is.
#3 | Fidelitate - 2012/12/13 21:55:16
Ezt most tal??ltam: Egyet ??rtek Hoffmann R??zs??val!
http://hoffmannro...n-rozsaval

A k??vetkez??kben v??ltoztat??s n??lk??l k??z??lj??k Hoffmann R??zsa saj??k??zlem??ny??t:

„Az egyetemi tan??v kezdet??n, ezekben a napokban t??bb magyar egyetemi v??rosban utc??ra vonulnak a di??kok. A demonstr??ci??kkal a tand?­j ellen tiltakoznak, miut??n m??s eszk??z??kkel nem tudt??k el??rni, hogy a Korm??ny visszavonja sz??nd??k??t. A megmozdul??sokat minden??tt a hallgat??i ??nkorm??nyzatok szervezik, politikai p??rtok abban semmilyen form??ban nem vesznek r??szt.

A Kereszt??nydemokrata N??pp??rt mindazon??ltal erk??lcsi k??teless??g??nek tartja, hogy kifejezze szolidarit??s??t a fels??oktat??si hallgat??kkal. Erre k??telez benn??nket a szoci??lis igazs??goss??g ir??nti elk??telezetts??g??nk, amely a KDNP t??rt??nete sor??n v??gig meghat??rozta k??z??leti l??t??sm??dunkat. Egyet??rt??nk a hallgat??i tiltakoz??sokkal, mert:

- a szeg??nys??g fel?? sodr??d?? magyar t??rsadalomban a kil??t??sba helyezett tand?­j megfizethetetlen a csal??dok jelent??s r??sz??nek, mi??ltal sok szeg??ny sors??, ??m tehets??ges fiatal v??gleg el fog esni a diplomaszerz??s ??s a t??rsadalmi felemelked??s lehet??s??g??t??l;

- a tand?­j nem oldja meg a fels??oktat??s halmoz??d?? finansz?­roz??si gondjait;

- az ??llam nem kegyet gyakorol, hanem k??teless??g??t kell, hogy teljes?­tse a fels??oktat??s k??lts??geinek tisztes fedez??s??vel;

- a korm??nykoal?­ci?? a v??laszt??sok el??tt meghirdetett programj??ban, amelyre a polg??rok t??bbs??ge igent mondott, meg?­g??rte, hogy nem lesz tand?­j, amely v??llal??st tisztess??ges demokr??ci??ban be kell tartani.

- A Kereszt??nydemokrata N??pp??rt ezen indokok alapj??n t??mogat??s??r??l biztos?­tja a tiltakoz?? hallgat??kat, k??vetel??seikkel egyet??rt."

2006. szeptember 15.

Forr??s: http://kdnp.hu/fi...akonyv.pdf
#4 | PipoRenato - 2012/12/13 23:28:29
Sziasztok, ??n ?­rtam az ut??bbi levelet. Neh??z volt megbecs??lni, de t??nyleg rengetegen voltunk. Jelzem tov??bb??, hogy nem jobbikosokra van ki??lezve az ellenszenvem, csup??n a H??OK, HaHa valamint m??s fb-os oldalak cikk??nek hozz??sz??l??saib??l ?­t??lve, ??k voltak, akik usz?­tott??k a di??kokat (fogjanak fegyvert stb.) ??s menetel??s k??zben is gondolkodtam rajta, hogy aki nem a sz??ls?? jobboldal szimpatiz??nsa, az mi??rt nem veszi fel a magyar c?­meres p??l??t ??s s??lat, azt??n r??j??ttem, hogy csak ??gy brahib??l mostan??ban nem szokt??k hordani ??s egy ilyen t??ntet??sen felt??telezem hogy a nagy t??bbs??g magyar... (Ne ??rts??tek f??lre, nem akarok senkinek a politikai n??zet??be beletiporni)
#5 | Jobbik Szigetszentmiklos - 2012/12/14 00:33:21
Kedves PipoRenato!
??n sem k?­v??nlak megb??ntani, de j??v?? ifj??s??g??nak ??rdek??ben, rem??lem nem magyar irodalom szakra j??rsz az egyetemen. Mert l??sd be a fogalmaz??s nem az er??ss??ged. Lehet, hogy csak ??n vagyok ilyen ??rtetlen konzervat?­v, maradi, aki nem ??rti az ??ltalatok ?­rt ??s besz??lt ??jmagyart, de a harmadik mondatodnak se eleje, se v??ge, se ??rtelme. Mivel gondolom fiatal emberrel van dolgom, egy tan??csot szeretn??k adni a j??v??re n??zve. Mindig, csak olyan dolgokat ??ll?­ts, amiben biztos vagy. Soha ne haszn??ld,hogy "azt hallottam", "hozz??sz??l??sokb??l ?­t??lve" , "elmond??sok alapj??n" mert az ??letben, nagyon sok csal??d??s fog ??rni. Sokszor fogsz lyukra futni. Gondold csak el, mi t??rt??nne,hogy esne Neked, ha valamelyik hasonl?? honlapon, mint ez, azt olvasn??d, hogy "azt hallottam, ez a PipoRenato gyerek nem is volt jelen az esem??nyen, hanem egy pesti romkocsm??ban itta r??szegre mag??t" Mit sz??ln??l hozz??? Hogyan esne Neked? Term??szetesen, j??magam sem ??rtek egyet azzal, hogy b??rmelyik p??rt is kihaszn??lja a helyzetet. Bele??rtve a Jobbikot is. Lehet a hallgat??kkal egyet??rteni, vagy sem. De nem l??tom ??rtelm??t ebbe bekapcsol??dni. Megint m??s k??rd??s, hogy a jobbik IT sz??mos tagja egyetemista, f??iskol??s, vagy ??ppen k??z??piskol??s. ??s csak az??rt, mert jobbik szimpatiz??nsok, m??g nem z??rhatja ki ??ket senki. Mint, ahogy a m??s p??rtokkal szimpatiz??l?? di??kokat sem.
#6 | Nadzsi1 - 2012/12/14 02:00:11
Lehet, hogy velem is probl??ma van, de szerintem ??rthet?? volt, amit Ren??t?? le?­rt.

Megpr??b??lok reailsta ??s optimista lenni:

val??sz?­n??leg az??rt mentek az eml?­tett ruh??kban t??ntetni azok a fiatalok, mert annyira szeg??nyek, hogy nincs p??nz??k m??s ruh??ra....
Voltak am??gy szegf??s vagy mit tudom ??n milyen mint??s ruh??j?? fiatalok is?

Egy-k??t f??rumba ??n is beletekintettem (ahogy szabadid??m engedte) ??s meglep??dve tapasztaltam azt, hogy am?­g a Jobbik (parlamenti) k??pvisel??k a t??ntet??s mell?? ??lltak, addig akadt egy-k??t Jobbik szimpatiz??ns, aki m??r most liber??lisozza ??s a szok??sos jelz??kkel l??tja el azokat, akik jelen voltak illetve egyet ??rtenek a t??ntet?? fiatals??ggal. Az N1 TV t??k??letesen bemutatta jobbikos szemsz??gb??l. Ezek ut??n azok, akik libsiznek ??s egy??b (szok??sos) jelz??t emlegetnek, szerintem provok??torok ??s csak usz?­tanak, tal??n mert felb??relt??k ??ket, tal??n csak "bulib??l".... megint bebizonyosodott, hogy a magyarok nem tartanak ??ssze... rem??lem, hogy ez az ??tok felold??dik hamarosan, mert rosszabbul ??l??nk, mint n??gy ??ve....
#7 | PipoRenato - 2012/12/14 02:15:27
Kedves Jobbik Szigetszentmiklos! Akaratlanul vannak k??zt??nk kvalit??sbeli k??l??nbs??gek. Itt a h?­r a l??nyeg ??s nem tollba mondtam neked, hogy kijav?­ts??l, f??leg nincs sz??ks??gem, hogy terelgess az ??letutamon. Szerintem ??rthet??en fogalmaztam, m??g ha kicsit hossz??ra is siker??lt a mondat. De megtisztel??, hogy egy eg??sz v??ros Jobbikja pr??b??l seg?­teni, ez??ton is k??sz??n??m Jobbik Szigetszentmiklos! Egy??bk??nt j??l sejtetted Jobbik Szigetszentmiklos, nem irodalmi p??ly??n akarok elhelyezkedni, telep??l??s??zemeltet??st tanulok a Szent Istv??n Egyetemen. Ha adhatok egy tan??csot Jobbik Szigetszentmiklos, pr??b??ld meg ??rtelmezni a mondatot. Semmif??le p??rtbeli r??szrehajl??st nem k?­v??ntam t??kr??zni a le?­rtakkal, az ??ltalam olvasottakat ??s tapasztalatokat osztottam meg veletek!
#8 | yoland - 2012/12/14 16:10:31
Tisztelt olvas??k!

Szeretn??m megosztani veletek a dilemm??mat.

A korm??nynak ez az elviselhetetlen fels??oktat??si tand?­j bevezet??se (amit szok??s??hoz h?­ven irrit??l??an cinikusan, hazug m??don, ??s nagyk??p??en kommunik??l), a most v??gz?? k??z??piskol??s di??kokat ??rinti legink??bb. ??r??mmel tapasztalom, hogy egyre t??bb k??z??piskol??ban tiltakoznak a tanul??k.

Nem ??rtem, ellenben, hogy a Batthy??ny K??zm??r gimn??zium di??kjai mi??rt ??lnek ilyen n??m??n, feltett kezekkel a bab??rjaikon!? (Annak ellen??re k??rdezem ezt, hogy n??h??nyan ebb??l az iskol??b??l is ott voltak a BME-n megrendezett tiltakoz??son.)
Ebb??l az iskol??b??l a v??gz??s??k t??bb mint 90%-a tov??bbtanul, teh??t a tand?­j k??rd??se ??s m??rt??ke tulajdonk??ppen az eg??sz k??z??ss??get ??rinti. ??rtelmes, gondolkod?? fiatalok l??v??n t??j??kozottnak kell lenni??k, a saj??t ??rdek??k ??s az eg??sz magyar fiatals??g ??rdeke, hogy ez a bevezetni k?­v??nt rendszer megbukjon ??s egy a t??bbs??g ??ltal elfogadhat?? v??ltozat ker??lj??n v??gleges?­t??sre. Ezt pedig csak a sz??ntelen, nem megalkuv?? ki??ll??ssal ??s tiltakoz??ssal ??rhetik el.

Persze mindenk??ppen hangs??lyoznom kell, hogy senkit nem akarok l??z?­tani, usz?­tani, a tiltakoz??sokban val?? r??szv??tel??t mindenkinek mag??nak kell eld??ntenie. Lehet, hogy f??lnek?

Mindenesetre sz??momra meglep?? ilyen j?? k??pess??g?? kreat?­v fiatalok passzivit??sa. Hiszen nyilv??n tudj??k ??k is, hogy meg sem pr??b??lni megv??ltoztatni egy ilyen primit?­v m??don l??trehozott, a gondolkod??s, a fant??zi??tlans??g, a jobb?­t?? sz??nd??k n??lk??li int??zked??st; b??n magukkal ??s az t??rsadalommal szemben is!
#9 | kunci - 2012/12/14 19:27:49
??n nem emeln??k egyetlen k??z??piskol??t sem. Mivel elvileg a k??z??piskol??sokat ??rinti legink??bb a dolog ez??rt a t??bbs??gnek ??ssze k??ne ??sszefognia ??s egy??tt kifejezni akaratukat. (Nem egy-egy iskol??nak vagy annak egy kisebb-nagyobb csoportj??nak)

Az ??n egy??ni v??lem??nyem az, hogy nem is a leend?? hallgat??kat ??rinti a tand?­j ??rz??kenyen. Sokkal ink??bb az ?? sz??leiket. Hiszen az esetek t??bbs??g??ben a sz??l??knek kell majd finansz?­rozni a gyermek tanulm??nyait.

??rtem, hogy tov??bbra sem akarnak tand?­jat fizetni. Azt is ??rtem, hogy most a korm??ny d??nt??se ellen t??ntetnek. De ami??rt szerintem t??ntetni lehetne ??s kellene az nem konkr??tan a tand?­j. Sokkal ink??bb egy ??rv??nyes n??pszavaz??s eredm??ny??nek semmibev??tele. Egy olyan n??pszavaz??s?? amit az ??ppen korm??nyz?? p??rt harcolt ki. Elk??lt??ttek milli??rdokat arra, hogy -t??bbek k??z??tt- legyen-e tand?­j a fels??oktat??sban vagy fizess??nk-e vizitd?­jat? A szavaz??s v??geredm??nye egy??rtelm??en bor?­t??kolhat?? volt ez??rt k??r volt megtartani. Ha azt k??rdezn??m meg egy n??pszavaz??son, hogy elt??r??lj??k-e az ad??kat meg a j??rul??kokat az emberek t??bbs??ge val??sz?­n??leg arra szavazna, hogy igen. Vagy azt is megk??rdezhetn??nk, hogy a kenyeret ??s az iv??vizet adjuk-e ingyen vagy, hogy minden ??llampolg??r jusson-e lak??shoz ingyen? Viszont ha m??r megk??rdezt??k akkor nekik is (s??t legink??bb nekik) tiszteletben kellene tartani a n??p akarat??t! ?gy ha valakinek h??t nekik semmi erk??lcsi alapjuk nincs a tand?­j bevezet??s??re mindaddig am?­g azt egy ??jabb n??pszavaz??son nem "k??rik" az emberek.

Ennek ellen??re ??n amond?? vagyok, hogy a gyerekek tanul??sa, tan?­ttat??sa ma sincs ingyen. Valaki most is megfizeti a tand?­jakat. Csak most nem azok akik a "haszon??lvez??i" hanem minden egyes ad??z?? ??llampolg??r. Az is akinek nincs ??s az is akinek tal??n soha nem is lesz gyermeke. Ez igazs??gos? Ez ?­gy j??? Az ??n gyerekem mire eljut od??ig (??s rem??lem, hogy eljut) m??r 99,99%, hogy saj??t forr??sb??l kell megoldani, hogy egyetemen vagy f??iskol??n tanulhasson. De ??n m??r most kifizetek egy csom?? p??nzt p??ld??ul olyanok tan?­ttat??s??ra akik nagy val??sz?­n??s??ggel engem sosem fognak gy??gy?­tani. Mert vagy k??lf??ldre mennek vagy mag??nrendel??sen l??tnak majd csak el -j?? sok p??nz??rt- norm??lisan. Meg olyanok??ra is akik v??gig bukd??csolnak egy f??iskol??t 5-6 ??v alatt azt??n a diplom??juk csak a falon fog j??l mutatni de semmire sem fogj??k haszn??lni. N??zz??k csak meg, hogy h??ny Tan?­t??k??pz??sb??l lesz majd ??llami int??zm??nyben tan??r! Teh??t szerintem a fels??oktat??sban igenis indokolt lenne a tand?­j bevezet??se. Term??szetesen az ??sszege f??gghetne az el??rt eredm??nyekt??l. Teh??t minden f??l??v ut??n az ??tlagok alapj??n kellene fizetni kinek t??bbet kinek kevesebbet. (kimagasl?? eredm??ny eset??n nem is kellene fizetni) Emellett egy j?? ??szt??nd?­j program is (meg m??g ak??r a di??khitel is) m??k??dhetne. Nagyobb r??szt v??llalhatn??nak a leend?? munkaad??k is a k??lts??gt??r?­t??sben. P??ld??ul m??r k??z??piskola ut??n j?? p??r ember tanulm??nyait finansz?­rozhatn??k tanulm??nyi szerz??d??ssel ??s egy??ttal gyakorlati, gyakornoki hely biztos?­t??s??val.

Egy??bir??nt az m??r az el??z?? korm??ny idej??n (de m??r tal??n a rendszerv??lt??s ut??n is) l??that?? volt, hogy az ??llam nem lesz k??pes 100%-ban finansz?­rozni az egyetemeket, f??iskol??kat. Ugyan??gy mint ahogyan a nyugd?­jakat, eg??szs??g??gyet sem. Akkor mi a fen????rt k??zdenek (l??tsz??lag legal??bbis) a mai napig foggal-k??r??mmel a "mag??nt??ke" bevon??sa ellen? L??sd mag??nnyugd?­jp??nzt??rak sz??tver??se. Hol van most az onnan kiszedett nyugd?­jalap? ??s a haszna? Mert ugye a re??lhozamot keveselt??k de ??ll?­tom, hogy ??k se tudn??nak most t??bbet felmutatni! A k??rh??zakat ??s a megmaradt e??. dolgoz??k b??r??t csak ??jabb ??s magasabb ad??terhek ??r??n tudj??k ??gy-ahogy finansz?­rozni de a vizitd?­jat ??gy ahogy van elt??r??ltett??k. A hallgat??kat csak "r??gh??z k??t??ssel", fenyeget??ssel tudj??k itthon a p??ly??n tartani (vagy m??g ??gy sem). Elv??rj??k az akt?­v polg??rokt??l, hogy itthon dolgozzanak de tisztess??ges munk??t no meg tisztess??ges b??rt azt nem tudnak biztos?­tani. J?? lenne ha minden fiatal l??nyb??l t??bbgyermekes anyuka lenne de alig-alig t??mogatj??k ??ket. B??lcs??d??k, ??vod??k nem b??v??lnek ??s nemhogy "k??nyelmes" 4-6 ??r??s munk??t nem tudnak v??llalni de ??r??lnek ha ??hb??r??rt, feket??n van aki egy??ltal??n foglalkoztatja ??ket a gyerek els?? megf??z??s??ig...

Sz??val ??n t??mogatom a t??ntet??st de sajnos be kell l??tnunk, hogy a tand?­jra el??bb-ut??bb sz??ks??g lesz. Ha nem lesz tand?­j akkor j??nnek a m??g magasabb vagy ??jabb sarcok.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan d??h??ng??)
Minden egy??b
452704 1072 vasmacska
2012/12/28 22:56:51
K??zleked??s
Minden egy??b
284515 533 Jani
2012/12/24 15:26:28
[Szavazás] Bucka csatorn??z??s aluln??...
Bucka
59832 122 Joe_bacsi
2012/11/24 14:35:46
[Szavazás] Szigetszentmikl??si ??nkorm...
Politikai vitaf??rum
61439 192 Joe_bacsi
2012/11/07 01:20:16
Virtu??lis k??rnyezetv??del...
Minden egy??b
31174 40 Joe_bacsi
2012/11/06 00:35:43
Legújabb képek
Csak 2 ...

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1
Mai névnapos
Ma 2023. február 01. szerda,
Ignác napja van.
Holnap Karolina, Aida napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Február 2023 >>
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
Nyilvános szavazás
??n hogyan szavazna, ha k??pvisel?? lenne?

Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
51% [51 Szavazatok]

Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
11% [11 Szavazatok]

Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
38% [38 Szavazatok]

Szavazatok: 100
Indult: 2012/07/16 06:22:11
Vége: 2012/09/11 17:50:55

Szavazás Archiv
REKL?M

Erdei falfest??s

"Keszi Gym"


Mos??g??pszerel??s

Csal??di napk??zi


Kertsz??p?­t??k


Karcs??sodjon  K??nnyed??n ak??r 2 ruham??retet!

HF Slender You St??di??


Profi ??n??letrajz k??sz?­t??s


Kids Club Szigetszentmikl??s


Erdei falfest??s

"Erdei falfest??s"


GAZDIKERES??!

Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be a f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st!


Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??t, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be az ??llat f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st hozz??!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Id??j??r??s
Felh??k??p H??t??rk??p
Hirdet??s
Polg??rmesteri Hivatal

A T??NTET??S

Forr??s: www.szszm.hu
Partnereink:


Hun-Web Linkek