Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Rekl??m:

P??tt??m vir??g-aj??nd??k

Ali Box Klub

Thai massz??zs

Balla ingatlan

Bosla AutoRent

Hasznos H?­rek
Column count doesn't match value count at row 1
Online Statisztika
Online vendégek: 0
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 690
Aktiválatlan tagok: 2528
Legújabb tag: fehasznalonev

Látogatók ma: 3790
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 220
Max. napi rekord: 25459
Látogatók tegnap: 19566
Látogatók a hónapban: 505513

Utolsó 24 órában: 
Rekl??m

Hirdet??si fel??let

Jel??l??

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saj??t h?­rt, minden inform??ci??t (f??nyk??pet, filmet, sz??veget, hanganyagot), amit itt az oldalon tal??lnak, forr??ssal megjel??lve (www.amivarosunk.hu), enged??ly n??lk??l megjelen?­thet??! Az oldal tartalm????rt, amit a regisztr??lt tagok ?­rnak ??s a bek??ld??tt k??pek??rt, h?­rek??rt, felel??ss??get a port??l ??s ??zemeltet??je nem v??llal! Minden megjelent h?­r??rt, amit az olvas?? k??ld be, saj??t felel??ss??gre teszi. A jogi k??vetkezm??nyeket mag??ra v??llalja! B??vebben: az oldal szab??lyzat??ban!
Szigetszentmikl??s inform??ci??s oldala linkgy??jtem??ny
Megosztások

 

 

Családünnep a Sárgaházban kedden a cigány kisebbségi nap alkalmából, romákkal és nem romákkal egyaránt! Mert minden ember egyetlen hatalmas család tagja.

A CSALÁD a legfontosabb. Ezért BODA ANIKÓ, a szigetszentmiklósi cigány kisebbség önkormányzati elnöke szeretettel lát vendégül mindenkit egy vidám családünnepen, a roma és nem roma származásúakat egyaránt! Mert minden ember egyetlen, hatalmas családba tartozik.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy még tovább csökkenjen a korrupció az országban - írja közleményében Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője.

A Fidesz támogatja a kormányt a korrupcióellenes harcban. A Transparency International tájékoztatása szerint egyébként az összes szomszédunk korruptabb nálunk, kivéve Ausztriát és Szlovéniát. A sokak által a németekkel egy sorban kezelt Csehország is jócskán mögöttünk kullog.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Alaptalannak tartják a Petőfi utca melletti terület kapcsán felmerült aggodalmakat Szigetszentmiklóson.

A Dujmó lakótelepen élők attól tartanak, hogy a gazdasági területen zajló építkezések zajosak és környezetszennyezőek lesznek. Ezen kívül a felhúzott kerítés is zavarja a lakosságot. A környéken lakók egy tiltakozólevelet juttattak el az önkormányzathoz, amelyben a terület szabályozásának módosítását kérték.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Szigetszentmiklós Város Ifjúsági, Sport és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága 2012. december 10. napján (hétfőn) 14.00 órakor rendes, nyilvános és zárt ülést tart.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Szigetszentmiklós Város Képviselő-testületének Gazdasági Bizottsága 2012. december 10. napján (hétfőn) 15.00 órakor rendes, nyilvános ülést tart.

Az ülés helye:    Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozó termeFolytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el a Btk. 323. § (1) bekezdésébe ütköző és e bekezdés szerint minősülő zsarolás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen az alábbiak alapján.

Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság, valamint a Szigetszentmiklósi Polgárőr Egyesület szervezésében 2012.12.07-én rendezték meg a VII. Csepel-szigeti Autóvadász versenyt.

Az akció Csepel-sziget teljes területét, Dunaharaszti és az 51. számú út, az M0 út és Dunavarsány között érintő szakaszát érintette. A fokozott ellenőrzés alapját a 10 rendszámfelismerő rendszerrel felszerelt gépkocsi képezte, valamint szerepet kaptak még az ellenőrzés során a különböző rendőri egységektől bekért sebesség ellenőrző készülékek is.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

2012.12.06. csütörtök 09:25

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás vétség megalapozott gyanúja miatt N. Lajos 38 éves szigetszentmiklósi férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2012. november 15-én a Szigethalom, Petőfi utcai HÉV megállóban található kerékpártárolóból ellopott egy kék színű, Color márkájú Mountain Bike kerékpárt.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Köszönjük a lakosságnak, az egyéni vállalkozóknak és a cégvezetőknek, hogy az adóhatóságunk által közzétett felhívás alapján ilyen sokan eleget tettek az építményadó bevallási illetve fizetési kötelezettségnek.

Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

A település életében nagy fordulatot hozó Bucka Városrész Szennyvízcsatornázása és Szennyvíztisztító Telep Bővítése című KEOP-1.2.0/09-11-2011-0014 pályázat.

Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

A nagyvárosokra jellemző rongálások, falfirkák honosodtak meg Szigetszentmiklóson is. Vajon a hatóságok mindent megtesznek a megakadályozásukért?

Az ismerté vált elkövetők száma csökken, az eseteket rendre megússzák.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Fél órán át sorolta az ügyész, hogyan és hol szúrta meg Z. Csaba nyomozó volt barátnőjét. A zászlós július 5-én féltékenységből 83-szor mártotta M. Tímeába a pengét. Öt hónappal a gyilkosság után 18 év fegyházra ítélték.

Z. Csaba és M. Tímea munkahelyükön, a szigetszentmiklósi kapitányságon jöttek össze. A szerelem hevében mindketten elhagyták családjukat. Ám az anyagiak és a férfi féltékenysége megmérgezte a szerelemet – legalábbis a vádirat szerint. Mert Z. Csaba szerint ő akart szabadulni, de hiába, írja a Blikk.


A 168ora.hu cikk folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Múlt hét szerdán tettük fel Molnár Judit olvasónk felhívását, aki rászoruló szigetszentmiklósi gyermekeknek kezdeményezett gyűjtési akciót. Az akció elején az Ali Box Klub egyik tanítványának anyukája -Póczáné Király Edit- is megkeresett minket hasonló ügyben. Közösen elkezdtük a gyűjtést megszervezni.

1 héttel ezelőtti felhívásunkra többen jelentkeztek, illetve sokan megosztották a hírünket (itt olvasható).

A plakátot folyamatosan frissítjük. A szigetszentmiklósak példát mutattak az összefogásból, hiszen volt olyan jelentkező, aki bejelentette, hogy az ő üzletében is lehet gyűjteni és akadtak olyanok is, akik megengedték, hogy az üzletükbe ki legyen helyezve a felhívás plakátja.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Kedves Szerkesztő!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Öntől és olvasóitól.


Táncot tanítok gyerekeknek és jövőhét után lenne egy fellépés a kicsiknek, de
nem elég a ruhánk így toppocskákat szeretnék varratni, kb. 12-t.


Sajnos az általam ismert varrónők tele vannak, s nem vállalják jövőhét vasárnapig (12.16.) a felsőket. Kérem, ha Ön vagy valaki ismer Szigetszentmiklóson jó varrónőt, aki tudná ezt nekem vállalni kérem írják ki az elérhetőségét és én majd felhívom! Nem nagy munkáról van szó, de nagyon fontos lenne nekem és a gyerekeknek!

Köszönöm előre is a segítséget! Szép napot Kívánok!
Nemes Szilvia


Forrás: FB Elérhetőséget az info@amivarosunk.info címen tudunk adni

 

A tegnapi napon megérkezett a Mikulás az U8 és az U9-es csapathoz, akik nagyon szép énekkel üdvözölték!


A Mikulás messziről érkezett, de hallotta a hírt, hogy milyen tehetséges gyerekekből áll mindkét együttes, s milyen sikeres év áll a hátuk mögött.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Amikor a csepeli végállomáson a szőke hölgyike nem akarja kiadni a diákbérletet, mert nincs a szülőnél a diákigazolvány - mivel történetesen a gyerek utazik vele - világosítsátok fel az alábbiakról:

"A belső utasítás szerint bérletvásárlásnál a kollégáknak kérni kell az igazolásokat (diákigazolvány, iskola által kiadott igazolás), de ha nem tudják bemutatni, akkor az ügyfél figyelmét fel kell hívni, hogy érvényes diákigazolvány kell a bérlet mellé, de ki kell adni a bérletet." (volanbusz válaszlevele)

HZoli küldte be:

Milyen időpontban jártak akkoriban a hévek. Azt tudtátok,hogy a csepeli hév felé elkezdték építeni a vonalat,arra bizonyíték a küklopsz utáni töltés a google térképen elég jól látszik,még nagyapám mesélte,hogy arra akarták vinni a hévet,azért most milyen jó lenne.


Klikk a képre!


Budai László jelen

Vannak képviselők, akik rendszeresen távolmaradnak a testületi munkától vagy késve jelennek meg. Az idei évben  januártól- novemberig, a 16 testületi ülésből összesen 34 képviselő hiányzott.

Kik hiányoznak a legtöbbet?


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

 

Idén is megrendezte a Megyelakó Egyesület a K.A.T.A. jótékonysági bált. A bálon az amivarosunk.hu TV is forgatott:

Tekintse meg a bálról készült filmet: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan d??h??ng??)
Minden egy??b
407097 1072 vasmacska
2012/12/28 22:56:51
K??zleked??s
Minden egy??b
218997 533 Jani
2012/12/24 15:26:28
[Szavazás] Bucka csatorn??z??s aluln??...
Bucka
43513 122 Joe_bacsi
2012/11/24 14:35:46
[Szavazás] Szigetszentmikl??si ??nkorm...
Politikai vitaf??rum
49640 192 Joe_bacsi
2012/11/07 01:20:16
Virtu??lis k??rnyezetv??del...
Minden egy??b
20096 40 Joe_bacsi
2012/11/06 00:35:43
Legújabb képek
Csak 2 ...

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1
Mai névnapos
Ma 2021. szeptember 25. szombat,
Eufrozina napja van.
Holnap Jusztina napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Szeptember 2021 >>
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Nyilvános szavazás
??n hogyan szavazna, ha k??pvisel?? lenne?

Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
51% [51 Szavazatok]

Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
11% [11 Szavazatok]

Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
38% [38 Szavazatok]

Szavazatok: 100
Indult: 2012/07/16 06:22:11
Vége: 2012/09/11 17:50:55

Szavazás Archiv
REKL?M

Erdei falfest??s

"Keszi Gym"


Mos??g??pszerel??s

Csal??di napk??zi


Kertsz??p?­t??k


Karcs??sodjon  K??nnyed??n ak??r 2 ruham??retet!

HF Slender You St??di??


Profi ??n??letrajz k??sz?­t??s


Kids Club Szigetszentmikl??s


Erdei falfest??s

"Erdei falfest??s"


GAZDIKERES??!

Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be a f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st!


Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??t, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be az ??llat f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st hozz??!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Id??j??r??s
Felh??k??p H??t??rk??p
Hirdet??s
Polg??rmesteri Hivatal

A T??NTET??S

Forr??s: www.szszm.hu
Partnereink:


Hun-Web Linkek