Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Rekl??m:

P??tt??m vir??g-aj??nd??k

Ali Box Klub

Thai massz??zs

Balla ingatlan

Bosla AutoRent

Hasznos H?­rek
Column count doesn't match value count at row 1
Online Statisztika
Online vendégek: 0
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 690
Aktiválatlan tagok: 2578
Legújabb tag: fehasznalonev

Látogatók ma: 5601
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 220
Max. napi rekord: 25912
Látogatók tegnap: 22849
Látogatók a hónapban: 406673

Utolsó 24 órában: 
Rekl??m

Hirdet??si fel??let

Jel??l??

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saj??t h?­rt, minden inform??ci??t (f??nyk??pet, filmet, sz??veget, hanganyagot), amit itt az oldalon tal??lnak, forr??ssal megjel??lve (www.amivarosunk.hu), enged??ly n??lk??l megjelen?­thet??! Az oldal tartalm????rt, amit a regisztr??lt tagok ?­rnak ??s a bek??ld??tt k??pek??rt, h?­rek??rt, felel??ss??get a port??l ??s ??zemeltet??je nem v??llal! Minden megjelent h?­r??rt, amit az olvas?? k??ld be, saj??t felel??ss??gre teszi. A jogi k??vetkezm??nyeket mag??ra v??llalja! B??vebben: az oldal szab??lyzat??ban!
Szigetszentmikl??s inform??ci??s oldala linkgy??jtem??ny
Megosztások

Ingyenes ruhaosztást tartanak Dunaharasztiban március 13-án, 20-án és 27-én. A Szent Erzsébet Karitásznak köszönhetően a ruhák közül minden rászorulónak lehetősége lesz a számára legmegfelelőbbet kiválasztani 17 órától 19 óráig.

forrás: www.lakihegyradio.hu

A Taksonyi Box Club (TSE) 2008. szeptemberében alakultak meg.

Tulajdonosa: Gejerhosz János, vállalkozó

Elnöke: Tóth Mónika

Vezető edző: Varga István

Edző Gejerhosz Ádám.


Edzőterem helyszíne: 2335 Taksony Baross tér, Rendőrségi épület.

Edzések ideje: hétfő, kedd, csütörtök, péntek 18.00 – 20.00 ig.


Bővebb információ a klubról a "RÉSZLETEK"-re klikkelve!


Hagyományos ünnepi koszorúzást tart Szigetszentmiklóson a Szabacsi Honismereti Egyesület. Tóth Benő, az egyesület elnöke elmondta, hogy a városi temetőben szervezett megemlékezésen két egykori 48-as főhadnagy sírjánál tartják az ünnepi megemlékezést. A beszédeket Tóth Benő és Kardos István főhadnagy szépunokája, Dr.Vitályos Eszter, Pócsmegyer alpolgármestere mondják majd. Ezután pedig ünnepi műsor keretében a Kardos István Általános Iskola diákjai tartanak zenés, énekes előadást. A megemlékezés március 15-én, vasárnap reggel 9 órakor kezdődik, a városi temetőben.

forrás: www.lakihegyradio.hu

Farsangi box kupa beszámoló

Ahogy azt vártuk elérkezett a szombat reggel. A szakács Csipkés Barnabás és segédei elkezdték főzni az ebédet. A többiek pedig a sportterem előkészületeivel voltak elfoglalva. Délelőtt folyamán megérkeztek a meghívott csapatok, majd egy kis biliárd és cso-cso után eljött a kezdés ideje.

Bővebb beszámoló: klikk a "RÉSZLETEK"-re

 

Az idei év elején összeült a szakoszályunk vezetősége. Edzői nyomás hatásra, miszerint szűkség van versenyzőink külföldi szerepeltetése tapasztalat szerzés szempontjából, elnökünk felvette a kapcsolatot a Szlovákiai Galánta város ökölvívó klubjának elnökével Kovac Tamással. Ennek függvényeként a hét végén (2009. március 7.) Galántára utazik csapatunk, ahol egy régiós versenyen vesz részt. Előre láthatólag minden korosztályban lesz verseny. További részletekről később beszámolunk.

Halásztelek, 2009. március 01.

Binger Attila
(Halásztelki Box Club elnök)

Közlekedéssel kapcsolatos problémákról fórumozhatnak a lakók az ÁTI-Sziget Ipari Parkban, a Közép-Magyarországi Regionális Közlekedésszervezési iroda fogadóóráján. Aki elmegy, felteheti kérdéseit, elmondhatja véleményeit a városunkban (és a környéken) lévő közlekedéssel kapcsolatban.

A fórumon továbbá lehetőség nyílik arra, hogy saját ötletünket ott elmondjuk,megvitassuk. A térségben élő lakók tömegközlekedési utazási igényeit is felmérik.

Tehát, ha kérdésünk, ötletünk, véleményünk van, akkor ott a helyünk!

Helyszín: ÁTI-Sziget Ipari Park

Dátum: 2009. március 5. 14:00-tól 18:00-ig

Pest Megyei RFK traffipax híre itt (klikk a szövegre)

Ez az ügy amit megosztanék Veletek nem újkeletű, már több éve húzódik és sok más aglomerációs településen előforduló probléma. Némi publicitást is kapott a média közvetítésével, bár meg kell vallanom nem sok eredménnyel.

látkép

A nagy koncert éjszaka!

plakat

klikk a plakátra!

Egy igazán érdekes hírt olvastam! Bucka városrészünk jelenlegi helyzetét tükrözi. A hírben az áll, hogy hétfőn (március 2.) több szemetet fognak elszállítani Bucka városrészről. Elkezdtem gondolkodni, hogy mi is ez a diszkrimináció, de aztán a hír továbbolvasása közben felvilágosodtam, hogy ez nem megkülönböztetés, hanem azért van, mert a legutóbbi alkalomkor nem lehetett a szemetet elszállítani, mivel járhatatlanak voltak az utcák még az Aries Kft. járművei részére is.

Mit is takar ez a hír? Tulajdonképpen azt, hogy tényleg járhatatlanok az utcák Buckán, még a szemet sem lehet elszállítani. Nem csodálom, hogy egyes "Buckalakók" fel vannak háborodva a városrész balkáni állapotai miatt.

A hírt a "RÉSZLETEK"-re klikkelve olvashatja el:

Tavaszi Babaruha Börze lesz a Városi Könyvtár és Közösségi Házban Szigetszentmiklóson március 7-én 9 órától 13 óráig. Eladni és vásárolni lehet ruhákat bébikortól egészen tinédzserkorig. Míg a szülők nyugodtan válogatnak, addig a gyerekeket játszóház várja.

forrás: www.lakihegyradio.hu

"Merre tovább Magyarország?" címmel Hegedűs Zsuzsa szociológus országjáró fórumsorozatának Dunaharaszti állomására érkezik. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Fiatalok Dunaharasztiért Egyesület szervezésében a József Attila Művelődési Ház ad majd otthont a rendezvények. Szabó Nóra az FDE elnöke elmondta, hogy várják a környékbeli települések: Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Taksony, Tököl, Halásztelek, Szigethalom, Alsónémedi és Dunavarsány összes intézményi vezetőit valamint kisebbségi képviselőit. A rendezvény március 4-én, 18 órakor kezdődik.

forrás: www.lakihegyradio.hu

Elektromos- és elektronikai hulladékgyűjtést szervezett Kiskunlacházán a Vörösmarty úti iskola. Az e-hulladék neve alá a háztartásokban elhasználódott elektromos berendezések tartoznak, mint pl.: a mosógép, hűtőszekrény, tűzhely, számítógép, mikrohullámú sütő, lemezjátszó, videó, kávédaráló, hajszárító és egyéb termékek. A begyűjtés február 23-tól tart március 6-ig, naponta 7 órától 13 óráig.

forrás: www.lakihegyradio.hu

Szigetszentmiklós 24 tantermes általános iskola, zeneiskola, 6 foglalkoztató termes óvoda, sport és rendezvénycsarnok - építészeti tervpályázat eredménye


Dokumentumok letölthetőek innen:

Tervpályázati zárójelentés (PDF)
Tervpályázat eredménye (PDF)
Tervpályázatok ragszám szerinti azonosító lista (PDF)

Oklevelek (PDF)

 

forrás: www.szigetszentmiklos.hu

Ismét sikerrel zárult a véradás Szigetszentmiklóson. A tervezett 60 főnél 20-al többen jelentek meg, ami Török László, a Vöröskereszt megyei igazgatója szerint csodálatos dolog. A városban már társadalmi eseménnyé vált a véradás. A Városi Könyvtár pedig éves tagsággal honorált minden véradót, így kapcsolva össze az egyik értéket egy másik értékkel. Az igazgató meggyőződése, hogy így társadalmi elismertséget is szereznek az emberek, az pedig értékét tekintve jóval az anyagiak felett áll. "A donorok nem azért járnak véradásra, hogy anyagi ellenszolgáltatást reméljenek, hanem, hogy segítsenek bajban lévő embertársaikon" - zárta mondandóját Török László.

forrás: www.lakihegyradio.hu

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat képviselő-testülete plusz 2 millió forinttal támogatja ebben az évben a Polgárőrséget. Pártl József a polgárőrség helyi vezetője elmondta, hogy már nagyon számítottak erre az összegre, és meg is van a helye a szervezet pénzügyi keretén belül. Elsősorban a működéshez kapcsolatos elengedhetetlen kiadásokat fedezi majd a most megszavazott összeg.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Dr. Bencze József r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány a kiskunlacházi polgármester úr nyílt levelére a következőket válaszolja:

 

A 2008. november 23-án Kiskunlacházán történt emberölést követően november 28-án az Önkormányzat szervezésében fáklyás felvonulást tartottak a településen a meggyilkolt kislány emlékére, az erőszak ellen, melyen polgármester úr beszédet mondott: „Kiskunlacházán nincs helye az erőszaknak, Kiskunlacházán nincs helye a bűnözőknek, Kiskunlacházán elég volt a roma erőszakból.”

A levél folytatását a "RÉSZLETEK"-re klikkelve olvashatja!

Újabb nagyszabású prdukcióra készül a szigetszentmiklósi Sziget Színház társulata. A Leányvásár című operettet mutatják be, ezúttal a szokásoktól eltérően a Nádasdy moziban. Pintér Tibor színész-rendező elmondta, hogy a hagyományos operettszínhelyektől eltérően, ezúttal egy kaliforniában játszódó történetet adnak majd elő. Egy kaliforniai népszokást, a Leányvásár-t dolgozza fel a történet, amelyben lesz majd igazi vadnyugati hangulat, csete-paté, és a western filmekből jól ismert látványos elemek. Az előadás két felvonásban, február 28-án, a Nádasdy moziban lesz látható, 19 órától.

forrás: www.lakihegyradio.hu

2009 március 2. (hétfőn) 18:30-kor Dr. Varga Tibor A SZENT KORONA TANA címmel előadást tart a Városi könyvtárban cím: Szigetszentmiklós Tököli u.19. A Magyar Nemzeti Front Kulturális tagozata szervezésében Tel. 06-30/9482-480

plakat

plakátkép nagyítása: klikk a plakátképre vagy a "Részletek"-re

Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan d??h??ng??)
Minden egy??b
409801 1072 vasmacska
2012/12/28 22:56:51
K??zleked??s
Minden egy??b
222503 533 Jani
2012/12/24 15:26:28
[Szavazás] Bucka csatorn??z??s aluln??...
Bucka
44363 122 Joe_bacsi
2012/11/24 14:35:46
[Szavazás] Szigetszentmikl??si ??nkorm...
Politikai vitaf??rum
50541 192 Joe_bacsi
2012/11/07 01:20:16
Virtu??lis k??rnyezetv??del...
Minden egy??b
20770 40 Joe_bacsi
2012/11/06 00:35:43
Legújabb képek
Csak 2 ...

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1
Mai névnapos
Ma 2021. október 19. kedd,
Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Október 2021 >>
H K Sz Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Nyilvános szavazás
??n hogyan szavazna, ha k??pvisel?? lenne?

Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
51% [51 Szavazatok]

Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
11% [11 Szavazatok]

Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
38% [38 Szavazatok]

Szavazatok: 100
Indult: 2012/07/16 06:22:11
Vége: 2012/09/11 17:50:55

Szavazás Archiv
REKL?M

Erdei falfest??s

"Keszi Gym"


Mos??g??pszerel??s

Csal??di napk??zi


Kertsz??p?­t??k


Karcs??sodjon  K??nnyed??n ak??r 2 ruham??retet!

HF Slender You St??di??


Profi ??n??letrajz k??sz?­t??s


Kids Club Szigetszentmikl??s


Erdei falfest??s

"Erdei falfest??s"


GAZDIKERES??!

Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be a f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st!


Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??t, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be az ??llat f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st hozz??!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Id??j??r??s
Felh??k??p H??t??rk??p
Hirdet??s
Polg??rmesteri Hivatal

A T??NTET??S

Forr??s: www.szszm.hu
Partnereink:


Hun-Web Linkek