Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Rekl??m:

P??tt??m vir??g-aj??nd??k

Ali Box Klub

Thai massz??zs

Balla ingatlan

Bosla AutoRent

Hasznos H?­rek
Column count doesn't match value count at row 1
Online Statisztika
Online vendégek: 0
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 690
Aktiválatlan tagok: 2578
Legújabb tag: fehasznalonev

Látogatók ma: 6503
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 220
Max. napi rekord: 25912
Látogatók tegnap: 22849
Látogatók a hónapban: 407575

Utolsó 24 órában: 
Rekl??m

Hirdet??si fel??let

Jel??l??

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saj??t h?­rt, minden inform??ci??t (f??nyk??pet, filmet, sz??veget, hanganyagot), amit itt az oldalon tal??lnak, forr??ssal megjel??lve (www.amivarosunk.hu), enged??ly n??lk??l megjelen?­thet??! Az oldal tartalm????rt, amit a regisztr??lt tagok ?­rnak ??s a bek??ld??tt k??pek??rt, h?­rek??rt, felel??ss??get a port??l ??s ??zemeltet??je nem v??llal! Minden megjelent h?­r??rt, amit az olvas?? k??ld be, saj??t felel??ss??gre teszi. A jogi k??vetkezm??nyeket mag??ra v??llalja! B??vebben: az oldal szab??lyzat??ban!
Szigetszentmikl??s inform??ci??s oldala linkgy??jtem??ny
Megosztások

2009. Február 28-án kerül megrendezésre a Farsangi Box Kupa.
Ez a verseny a harmadik állomása annak a rendezvénysorozatnak amit az egyesületünk 2008-ban elindított.
Célunk vele, mindazonáltal hogy Halásztelek lakosága még jobban megismerjen bennünket, lehetőség biztosítása a kezdő versenyzők debütálására és a már ún. profi versenyzőink megmérettetése.


A részt vevő egyesületek:

-Kiskunfélegyházi Box Club
-Kecskeméti Box Club
-Taksonyi Box Club
-Óbudai Box Club
-Halásztelki Box Club

Előre láthatólag 15-16 pár fog megmérközni.
Egyesületünk 2009. február 28-án rendezi meg a Kupát.

A verseny menete:

Reggel 8-10-ig mérlegelés.

Mérkőzések kezdési ideje 13:00

Egyesületünk a részt vevő csapatokat vendégül látja egy bográcsos ebédre, sertéspörkölt  "ale Csipi" módra.

A főszakács, egyesületünk edzője, Csipkés Barnabás.

Verseny támogatója: Lukács Adorján
Verseny szervezője: Halásztelki Box Club

Verseny helyszíne:2314 Halásztelek, Sportcentrum
Belépés díjtalan! Mindenkit szeretettel várunk!

Az egyesület honlapja:
http://sites.google.com/site/halasztelkibox/

A Szövetség Szigetszentmiklósért kezdeményezésére újra elindul a Szomszédok Egymásért Mozgalom, azaz röviden a SZEM. Lestár Mihály közbiztonsági referens elmondta, amennyiben ez a kezdeményezés kedvező fogadtatásra talál, akkor lakóközösségek által verbuvált csapatok, szervezetek alakulhatnak, akik együttműködhetnek a hatóságokkal. Ezek lehetnek lakóközösségek, utcaközösségek, akik megválasztanak majd egy kapcsolattartót, aki továbbítja az információkat a polgárőrség és a rendőrség felé. A későbbiekben ezek a szervezetek egy kialakult hálózat részeivé válhatnak Szigetszentmiklóson. A következő összejövetelt március 6-án, Lakihegyen tartják.

forrás: www.lakihegyradio.hu

Csaknem 100 iskolás csoport látogatott el a szigethalmi Városi Szabadidőközpont "A legkulturáltabb közösség 2009" elnevezésű rendezvénysorozatára. Az intézmény által rendezett, a tanéven végigvonuló, programsorozatban a csoportok értékes pontokat szerezhetnek azzal, hogy meglátogatják a kiállításokat. A tanév végén a legtöbb pontot szerzett csapat "A legkulturáltabb közösség 2009" kitüntető cím birtokosa lesz, emellett értékes ajándékokat nyerhetnek a gyermekek. A versenyben Szigethalom három oktatási intézménye vesz részt.

forrás: http://www.lakihegyradio.hu

A Taksonyi Nagyközségi Önkormányzat a házi segítségnyújtást és az étkeztetési alapszolgáltatásokat március elsejétől a Szigethalom és környéke Egyesített Szociális Intézményen keresztül biztosítja. Ez azonban az igénylések menetét nem változtatja meg. Jelentkezni telefonon Miklósné Horváth Katalinnál lehet a 06-24-404-573-as telefonszámon, vagy Simonné Szilviánál a 06-70-9775-892-es telefonszámon. Személyesen pedig minden csütörtökön Taksonyban, a Széchenyi u. 85. szám alatt érdeklődhetnek. A fenti szolgáltatásokat különösen az egyedül élő idős, beteg, vagy fogyatékkal élő embereknek ajánlják.

forrás: http://www.lakihegyradio.hu

Kismamák figyelem! Noha ez nem a városunkkal kapcsolatos kérdés, de környékünkön is sok kismama lakik. A probléma nálunk is mindennapos beszédtéma. Ovi, bölcsi, gyes, gyed, stb.

Érdemes elolvasni (a "RÉSZLETEK"-re klikkelve), aztán kiváncsian várjuk az olvasóink véleményét....

Mivel újra itt a hó, ezért fokozattan figyeljünk vezetéskor arra, hogy az út valószínűleg csúszni fog! Gondolom a városvezetés és a lakók mindent megtesznek azért, hogy az utak ne csússzanak. Ilyenkor a lakók szeretettel szidják az utak karbantartóit, hogy miért nem takarítják a havat, stb.

Felhívom mindenki figyelmét, hogy nekünk, lakóknak is kötelességünk a házunk előtti járdát, járdarészt takarítani.

 

olvassa el a teljes hírt a "RÉSZLETEK"-re klikkelve!

Az Otthon Szigetszentmiklóson Egyesület a Csillag Születik KHE-el és más Civil Szervezetekkel illetve támogatókkal együtt közösen szeretnénk megrendezni az

I.

Szigetszentmiklós Legszebb Anyukája Szépségversenyt!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket aktuális programjainkról, melyreke szeretettel várjuk Önöket családjukkal, barátaikkal ismerőseikkel  együtt.
Sokak érdeklődésére tarthat számot az Ismerős Arcok zenekar koncertje február 24-én, kedden este 18 órától a katolikus templomban.
üdvözlettel:
Soltiné Radnics Magdolna
igazgató

Városi Könyvtár és Közösségi Ház
2310 Szigetszentmiklós, Tököli u. 19.
T. 24/530-980

plakát

nagyobb plakátméretet a "RÉSZLETEK"-re klikkelve nézheti meg

Az idei év mottójához kapcsolódva a hazai és határon túli iskolák olyan együttműködési lehetőségeit keressük, melyek középpontjában osztott - közös - vizeink állapota áll. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, a Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságok és a Duna Múzeum közös pályázatára várjuk azokat a projektterveket, melyek:

  • a határok által osztott vizek helyzetével, azok állapotával, minőségével, használatával és védelmével kapcsolatos témát dolgoznak fel,
  • egy magyarországi és legalább egy határon túli iskola tanulóinak közös ötletei alapján,
  • legalább 3-5 közös akciót, programot tartalmaznak,
  • az iskolai tananyaghoz kapcsolódnak, a tantervbe beilleszthetők,
  • egy éves időtartamon belül valósulnak meg.

A legjobb projektterveket díjazzuk, és támogatjuk megvalósításukat.

A pályázat tartalmazza: a projekt címét, részletes leírását,
a projektben résztvevő diákok és tanárok létszámát, életkori összetételét,
a projekt megvalósításának főbb szakaszait és határidőit,
a felhasználható forrásokat és eszközöket,
az együttműködő iskolák nevét, címét és a kapcsolattartók elérhetőségeit.A pályázat kétfordulós, területi szintről az első három helyezett pályamunka kerül be az országos versenybe, melynek ünnepélyes díjkiosztója 2009. március 24.-én Nyíregyházán lesz.

A pályázat beadási határideje: 2009. március 6.
A projektterveket a területi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatósághoz kell eljuttatni (a KöVizigek listáját és a kapcsolattartók nevét, elérhetőségét a Linkek menüpont alatt a Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságok-ra kattintva találjátok meg).

A pályázat beadható:

Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság

1088 Budapest, Rákóczi út 41.

Wagner Mihály
(0630) 384-6745
e-mail: wagner.mihaly@kdvkovizig.hu
www.kdvvizig.hu

forrás: http://www.vizvilagnap.hu

 

40 éves nőbeteg, jó feleség, csodálatos anyuka, lelkes karatéka

Tünde 2008. októberében néhány alkalommal rosszul érezte magát, megszédült, akadozott a beszéde. 2008 október 27-én (saját lábán) kórházba került, ahol állapota gyorsan romlott. Kórházi ellátása alatt kétszer került intenzív osztályra. Karácsony előtt betegsége stagnált, így
Tünde és a család kérésére hazaengedték.  Azóta 24 órás ápolásra szorul, magát ellátni nem tudja, lefogyott, erőtlen, járásképtelen.
Tünetek: beszédzavar, kettős látás, szédülés, hányás, aluszékonyság
A vizsgálatok (MR, CT, lumbálás â013 liquor teszt,) agyvelőgyulladást mutattak ki
Agybiopszia diagnózis: fertőzéses agyvelőgyulladás v. tumorra utaló agyvelőgyulladás
PET-CT diagnózis: epekő, anyagcserezavar az agyban.
Az orvosok, erőfeszítéseik ellenére tanácstalanul állnak az eset előtt. Betegségének okát, okozóját a mai napi nem találják.
Eltelt 3 hónap és Tünde állapotában változás nem történt, ezért keressük azt az orvost, aki már találkozott hasonló esettel, esetleg kezelt beteget Tündéével megegyező tünetekkel.
Nem adjuk fel, - várjuk egy segítőkész orvos jelentkezését, hozzászólását.
Kérünk, hogy küld el ezt az e-mailt minden ismerősödnek, hogy orvost találjunk, és Tünde esélyt kaphasson a gyógyulásra.

Köszönettel:

Kutas Béla
kutasbelak@gmail.com  Aki tud segítsen!!!!!!!!

Bővítette kapacitását, és új regionális logisztikai elosztó központ üzemeltetését kezdte meg Dunaharasztin a Gebrüder Weiss (GW) osztrák szállítmányozó és logisztikai konszern magyarországi leányvállalata - közölte a GW Szállítmányozási és Logisztikai Kft. az MTI-vel hétfőn.

Fontos, hogy mindenki érezze, milyen nagy jelentősége van a Házasságnak. Tudjuk, hogy a család alapja. Tudjuk, hogy az igazán összetartozás egyik kifejezése.Az erkölcsi értékek megörzésének és örökítésének fontos kelléke és feltétele. De azt is tudjátok,hogy a mai Világban milyen ritka a hosszú évekig tartó szép házasság? Tudjátok milyen veszély fenyegeti ezt a szép és különleges tradiciót? Nos ennek a szép és nemes gondolatsornak szeretnénk hangot adni a rendezvényünkön, mint nagycsaládosok.

bővebben: a "részletek"-re klikk

Az RH Média fórumján jött egy érdekes kérdés.

A szöveget bemásolom. Aki tudja a választ, az feltétlenül informáljon bennünket!!!

Az elmúlt héten a kora délutáni, esti és éjjeli időpontokban Szigetszenmtiklós egy részén rövid áramkimaradások voltak tapasztalhatók. Az áramkimaradások hossza 1 másodperctől 5 percig terjedt. Ezt megelégelve felhívtuk az Elmű központi ügyfélszolgálatát (06-40-38-38-38), melyen csak sokszori próbálkozás után sikerült az ügyintézővel beszélni. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a probléma ismert számukra, vagyis a sorozatos áramkimaradás oka az eddigi vizsgálatok szerint egy beázott trafó. A hiba elhárításán dolgoznak, a rendszert tesztelik, hogy az egyéb lehetséges okokat kizárják. Az ügyintéző a lakosok szíves türelmét kérte a hiba elhárításáig, melynek pontos időpontját nem tudta megmondani.2009. február 7. szombat, 9.30 és 11.00
Kolompos színház - Kőleves
A Kőleves mesében van obsitos katona, zsugori öregasszony, székely leány és kő is, meg bogrács is állvánnyal, papírzöldséggel papírkolbásszal és papírtűzzel...

Jegyár 800 Ft (3 éves kortól). Jegyek elővételben is válthatóak a helyszínen.
Városi Könyvtár és Közösségi Ház - Szigetszentmiklós, Tököli út 19. Tel.24/467-100A szigetszentmiklósi Városi Galéria szeretettel meghívja Önt, családját és barátait a 2008. évben 'Az Én Szigetem' című fiatal alkotóművészek részére meghirdetett pályázat győztese
Szilvási Gabriella képzőművész
ZSEB-LÁMPA FÉNY-KÉPEK
című önálló kiállítására

A kiállítás megnyitó időpontja 2009. február 6. péntek 18 óra
A kiállítás megtekinthető 2008. március 1-ig. Nyitva H-P: 11-18, Szo: 9-13

Városi Galéria - Városi Könyvtár és Közösségi Ház - Szigetszentmiklós, Tököli út 19. Tel.24/530-980A Szigetszentmiklósi Ifjúsági Parlament Egyesület és a Szabacsi Honismereti Egyesület könyvgyűjtési akciót kezdeményez Kárpátalján élő magyar anyanyelvű általános iskolások számára.
Kérjük mindazokat a magánszemélyeket, intézményeket, vállalkozókat, akik az akciót támogatni tudják könyvvel, füzettel, írószerrel, illetve az iskolában hasznosítható tárggyal (pl. radír, vonalzó, térkép, kazetta, CD, sportszerek) adják le a a Szigetszentmiklósi Helytörténeti Gyűjtemény irodájában.
A múzeum Szigetszentmiklóson az Árpád utca 34. szám alatt található.
A tárgyakat minden munkanapon 8-17-ig fogadjuk, 2009. február 6-ig, péntekig.
A gyűjtéssel kapcsolatban Tóth Benő szervező elérhető a 06-70-625-2845- telefonszámon,
illetve a ben1777@freemail.hu email címen.

Az egyesületek köszönik az Önök önzetlen segítségét!

Megkezdődött szerdán a Tolna Megyei Bíróságon annak a szigetszentmiklósi vállalkozónak a pere, aki 2008. augusztusában azzal akarta rávenni a sértettet tartozása kiegyenlítésére, hogy - két bűntársa segítségével - megásatta vele sírját.

Küzdeni kell a rizikótényezők ellen, csökkenteni kell a világméretű dohány- és alkoholfogyasztás szintjét, valamint harcolni kell az elhízás és a daganatos betegségek szempontjából szerepet játszó fertőzések (HPV, HBV) csökkentése érdekében - ez a Világ Rák Deklaráció legfontosabb célkitűzése, melyre a Rák Világnapja alkalmából hívták fel a figyelmet.

Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan d??h??ng??)
Minden egy??b
409803 1072 vasmacska
2012/12/28 22:56:51
K??zleked??s
Minden egy??b
222504 533 Jani
2012/12/24 15:26:28
[Szavazás] Bucka csatorn??z??s aluln??...
Bucka
44365 122 Joe_bacsi
2012/11/24 14:35:46
[Szavazás] Szigetszentmikl??si ??nkorm...
Politikai vitaf??rum
50542 192 Joe_bacsi
2012/11/07 01:20:16
Virtu??lis k??rnyezetv??del...
Minden egy??b
20770 40 Joe_bacsi
2012/11/06 00:35:43
Legújabb képek
Csak 2 ...

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1
Mai névnapos
Ma 2021. október 19. kedd,
Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Október 2021 >>
H K Sz Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Nyilvános szavazás
??n hogyan szavazna, ha k??pvisel?? lenne?

Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
51% [51 Szavazatok]

Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
11% [11 Szavazatok]

Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
38% [38 Szavazatok]

Szavazatok: 100
Indult: 2012/07/16 06:22:11
Vége: 2012/09/11 17:50:55

Szavazás Archiv
REKL?M

Erdei falfest??s

"Keszi Gym"


Mos??g??pszerel??s

Csal??di napk??zi


Kertsz??p?­t??k


Karcs??sodjon  K??nnyed??n ak??r 2 ruham??retet!

HF Slender You St??di??


Profi ??n??letrajz k??sz?­t??s


Kids Club Szigetszentmikl??s


Erdei falfest??s

"Erdei falfest??s"


GAZDIKERES??!

Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be a f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st!


Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??t, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be az ??llat f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st hozz??!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Id??j??r??s
Felh??k??p H??t??rk??p
Hirdet??s
Polg??rmesteri Hivatal

A T??NTET??S

Forr??s: www.szszm.hu
Partnereink:


Hun-Web Linkek