Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Rekl??m:

P??tt??m vir??g-aj??nd??k

Ali Box Klub

Thai massz??zs

Balla ingatlan

Bosla AutoRent

Hasznos H?­rek
Column count doesn't match value count at row 1
Online Statisztika
Online vendégek: 0
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 690
Aktiválatlan tagok: 2578
Legújabb tag: fehasznalonev

Látogatók ma: 5614
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 220
Max. napi rekord: 25912
Látogatók tegnap: 22849
Látogatók a hónapban: 406686

Utolsó 24 órában: 
Rekl??m

Hirdet??si fel??let

Jel??l??

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saj??t h?­rt, minden inform??ci??t (f??nyk??pet, filmet, sz??veget, hanganyagot), amit itt az oldalon tal??lnak, forr??ssal megjel??lve (www.amivarosunk.hu), enged??ly n??lk??l megjelen?­thet??! Az oldal tartalm????rt, amit a regisztr??lt tagok ?­rnak ??s a bek??ld??tt k??pek??rt, h?­rek??rt, felel??ss??get a port??l ??s ??zemeltet??je nem v??llal! Minden megjelent h?­r??rt, amit az olvas?? k??ld be, saj??t felel??ss??gre teszi. A jogi k??vetkezm??nyeket mag??ra v??llalja! B??vebben: az oldal szab??lyzat??ban!
Szigetszentmikl??s inform??ci??s oldala linkgy??jtem??ny
Megosztások

Nouriel Roubini, alias Mr. Doom. A New York-i Egyetem Végzet úrként ismert professzora évekkel ezelőtt megjósolta azt a gazdasági válságot, és a jelzálog-, illetve pénzpiacnak azt a hihetetlen mértékű értékvesztését, amely végül is bekövetkezett, alapjaiban rengetve meg a világot. Roubini szerint 2009 fájdalmas év lesz.

Az Országgyűlés által 2008. november 10-én elfogadott 2008. évi LXXIX. törvény (a továbbiakban: Törvény) több jelentős módosítást tartalmaz. A Büntetőtörvénykönyv módosítása több cselekmény előkészületét is büntetni rendeli. A Törvény megteremti a központi szabálysértési nyilvántartás alapjait, ez lehetővé teszi azt is, hogy a büntetés kiszabásánál a szabálysértést elkövető előéletét figyelembe lehessen venni.

A Törvény a kihirdetését követő második hónap első napján, azaz 2009. február 1-én ép hatályba. Ez alól kivételt képeznek a szabálysértési törvény központi szabálysértési nyilvántartással kapcsolatos rendelkezései, amelyek 2010. január 1-én lépnek hatályba.

Kempo nyílt Európa-kupa péntektől

Kempo Nyílt Európa Kupa január 30 - február 1-ig Tökölön, a Városi Sportcsarnokban.

A Magyar Kempo Szövetség immár hetedik alkalommal rendezi meg a Juhász Ferenc nevét viselő emlékversenyt. Idén nyílt Kempo Európa Kupává nőtte ki magát a rendezvény.

2009 február 3-tól 16-ig.

Ha érdekli a rendezvény, tekintse meg a "részletek"-re klikkelve.

 

Kurultaj rendezvénysorozat

 

 

Becz Ágnes több évtizeden át tartó, színes és sokrétű, kiemelkedő aktivitású oktató-nevelő munkásságát ismerték el a megyenapon az Arany János-díjjal.

Az első hat adás interneten (http://www.dunavidektv.hu/index.php), utólag történő felületes átnézése alapján értékelve a DVTV-t, én kíválóra minősíteném. És te?

Már méri az autók sebességét Pest megye első két fix telepítésű traffipaxa az M0-ás autóúton. A két napja átadott műszerekkel együtt 2011 végéig az ország közútjainak összesen hatszáz, fokozottan balesetveszélyes pontján fotózzák majd állandó jelleggel a gyorshajtókat.

Kedves szigetszentmiklósi és környékünkön élő lakók!

fázós kiskutyák

2009. január 24-én (szombaton) gyűjtést szervezünk a Budaörsi Állatmenhely fázós kutyáinak!

Image
117 ezer ingatlan veszít értékéből
117 ezer ingatlan veszíthet az értékéből, miután a környezetvédelmi, természetvédelmi és vízügyi felügyelőségek átminősítik a folyók mentén fekvő települések ingatlanait. A nagyvízi mederré nyilvánítás rákerül a tulajdoni lapokra, a lakók azonban egyelőre nem tudják, milyen kártalanítás járhat nekik ezért. Sok érintett csak véletlenül, az interneten bukkant rá, hogy ingatlana szerepel a felügyelőségek listáján. A hatósági eljárás értelmében ezeket a lakóházakat, üdülőket, erdőket és mezőgazdasági területeket árvízveszélyes területté nyilvánítanák, és ezt a földhivatali ingatlan-nyilvántartásba be is jegyeznék. A tulajdonosokat a hatóság "az eljárásban érintett nagyszámú ügyfélre tekintettel" levélben nem, csak a polgármesteri hivatalokban kifüggesztett közleményben értesítette.

Kommunikációs kampány, ügyfélszolgálatok, valamint jogszabályváltozások segítik az idei évtől a magán- és önkéntes kölcsönös önsegélyező pénztárak ügyfeleit a könnyebb tájékozódás érdekében, amelyre a 2008-as, a hozamalakulások szempontjából is meglehetősen mozgalmas év után különösen nagy igény mutatkozik.

Négymilliárd forint uniós forráshoz jutott Érd, Szentendre, Szigetszentmiklós és Abony a járóbeteg-szakellátásának fejlesztése érdekében – tudtuk meg Vojnik Máriától, a szaktárca államtitkárától. A fejlesztés célja, hogy a főváros agglomerációjába költözött nagyszámú lakosság számára is helyben biztosítsák a befejezett egészségügyi ellátást, mérsékeljék az esélykülönbségeket. VG

Az objektív felelősség és a zéró tolerancia egy évvel ezelőtti bevezetésének eredményeként javult a közlekedési fegyelem, ennek nyomán pedig 262-vel kevesebben haltak meg az utakon, mint egy évvel korábban - közölte az igazságügyi és rendészeti miniszter kedden Szigetszentmiklóson, az M0-ás körgyűrűnél tartott kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón.

Milyen újabb megszorítások várhatók? Miféle következményekkel járnak, s kiket sújtanak majd? A FigyelőNet összegyűjtötte a szóba jöhető lehetőségeket, a lehetséges érvekkel és ellenérvekkel együtt.

A gazdasági válság elmélyülése, a sorozatos leépítések és szükségszerű megszorító intézkedések foganatosítása miatt az idei tavasz utcára csalogathatja az elégedetleneket Kelet-Európában, és a balti országokban.

 

 
Az ARIES Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékkezelési tevékenységét az alábbi szolgáltatásokkal egészítette ki. Kérjük, hogy településünk tisztaságának érdekében vegyék igénybe díjmentes szolgáltatásainkat!
Az M0-ás körgyűrű autóútnak számít, így ahol nincs korlátozó tábla, személyautók legfeljebb 110 km/h-val, teherautók 70 km/h-val közlekedhetnek rajta szabályosan. A tesztüzemben működő trafffipaxok felvételei szerint 15 óra alatt 12 ezer autós hagyta figyelmen kívül a körgyűrűn a sebességkorlátozást.
Összhangban a Roma Integráció Évtizede Program Stratégiai Tervről szóló OGY határozat célkitűzéseivel, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium és a Kecskeméti Genius Loci Közhasznú Alapítvány a rendelkezésre álló valamennyi eszközzel hozzá kíván járulni a roma közösség gazdasági és társadalmi integrációjához.

Elfogta a rendőrség a csepeli autógyújtogatások gyanúsítottját. A csepeli önkormányzat név nélkül nyilatkozó illetékese az InfoRádiónak megerősítette, hogy az önkormányzat hivatalos rendőrségi forrásból kapta az információt.

Térfigyelő kamerák telepítését kezdeményezi Csepelen az oktatási intézményeknél a kerületi Fidesz-KDNP frakció a megszaporodott bűncselekmények miatt - tájékoztatta a képviselőcsoport hétfőn az MTI-t.

Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan d??h??ng??)
Minden egy??b
409801 1072 vasmacska
2012/12/28 22:56:51
K??zleked??s
Minden egy??b
222503 533 Jani
2012/12/24 15:26:28
[Szavazás] Bucka csatorn??z??s aluln??...
Bucka
44363 122 Joe_bacsi
2012/11/24 14:35:46
[Szavazás] Szigetszentmikl??si ??nkorm...
Politikai vitaf??rum
50541 192 Joe_bacsi
2012/11/07 01:20:16
Virtu??lis k??rnyezetv??del...
Minden egy??b
20770 40 Joe_bacsi
2012/11/06 00:35:43
Legújabb képek
Csak 2 ...

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1
Mai névnapos
Ma 2021. október 19. kedd,
Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Október 2021 >>
H K Sz Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Nyilvános szavazás
??n hogyan szavazna, ha k??pvisel?? lenne?

Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
51% [51 Szavazatok]

Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
11% [11 Szavazatok]

Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
38% [38 Szavazatok]

Szavazatok: 100
Indult: 2012/07/16 06:22:11
Vége: 2012/09/11 17:50:55

Szavazás Archiv
REKL?M

Erdei falfest??s

"Keszi Gym"


Mos??g??pszerel??s

Csal??di napk??zi


Kertsz??p?­t??k


Karcs??sodjon  K??nnyed??n ak??r 2 ruham??retet!

HF Slender You St??di??


Profi ??n??letrajz k??sz?­t??s


Kids Club Szigetszentmikl??s


Erdei falfest??s

"Erdei falfest??s"


GAZDIKERES??!

Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be a f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st!


Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??t, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be az ??llat f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st hozz??!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Id??j??r??s
Felh??k??p H??t??rk??p
Hirdet??s
Polg??rmesteri Hivatal

A T??NTET??S

Forr??s: www.szszm.hu
Partnereink:


Hun-Web Linkek