Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Rekl??m:

P??tt??m vir??g-aj??nd??k

Ali Box Klub

Thai massz??zs

Balla ingatlan

Bosla AutoRent

Hasznos H?­rek
Column count doesn't match value count at row 1
Online Statisztika
Online vendégek: 0
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 690
Aktiválatlan tagok: 2528
Legújabb tag: fehasznalonev

Látogatók ma: 3932
Online látogató: 0
Max. Onlinerekord: 220
Max. napi rekord: 25459
Látogatók tegnap: 19566
Látogatók a hónapban: 505656

Utolsó 24 órában: 
Rekl??m

Hirdet??si fel??let

Jel??l??

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saj??t h?­rt, minden inform??ci??t (f??nyk??pet, filmet, sz??veget, hanganyagot), amit itt az oldalon tal??lnak, forr??ssal megjel??lve (www.amivarosunk.hu), enged??ly n??lk??l megjelen?­thet??! Az oldal tartalm????rt, amit a regisztr??lt tagok ?­rnak ??s a bek??ld??tt k??pek??rt, h?­rek??rt, felel??ss??get a port??l ??s ??zemeltet??je nem v??llal! Minden megjelent h?­r??rt, amit az olvas?? k??ld be, saj??t felel??ss??gre teszi. A jogi k??vetkezm??nyeket mag??ra v??llalja! B??vebben: az oldal szab??lyzat??ban!
Szigetszentmikl??s inform??ci??s oldala linkgy??jtem??ny
Megosztások

 

 

 

 

SzTK-Erima–Győri ETO II 1–2 (1–0)
Szigetszentmiklós, 100 néző

 

 

 

 

 

 

Nemcsak a szegény, hanem a tehetősebb, nagyobb városok sem képesek saját bevételeikből finanszírozni oktatási intézményeik működtetését. Az Index birtokába került lista szerint 228 háromezer főnél nagyobb település is lemondana iskolájának működtetési jogáról, köztük olyan nagyobb városok, mint Cegléd, Érd, Mohács, vagy Sárospatak. De arról, hogy tényleg kiszállhatnak-e teljesen az üzemeltetésből, az önkormányzatok anyagi helyzetét egyenként megvizsgálva dönt egy állami bizottság.

Átrajzolják Szigetszentmiklós térképét a képviselők. Vagyis folytatják a közterületek elnevezésének egységesítését és egyértelműsítését.

A Kulturális és Média Bizottság hétfői ülésén foglalkoznak a már eddig is sok bonyodalmat okozó kérdéskörrel. A mostani javaslatcsomagban négy utca meghosszabbítása szerepel. A Dorottya, a lakihegy Rádió és Komp, valamint a Felsőtagban a Csuka utcát hosszabbítanák meg. Ez természetesen nem építkezést jelent, csak a térképen írják át az utcaneveket. A szakbizottság hétfőn délután fél 2-kor keződő ülésén dönt a kérdésről.

forrás: lakihegyradio.hu

Szigetszentmiklóson is drágul a szemétszállítás díja jövőre. Az még nem dőlt el mennyivel kell többet fizetni.


A hulladékgazdálkodási törvényben rögzítettek szerint legfeljebb 4,2 százalékkal kérhet többet a szolgáltató. Az Aries Kft, most a szigetszentmiklósi Gazdasági Bizottságnak nyújtotta be javaslatát, amely szerint a nettó összegeket átlagosan 15 forinttal emelnék januártól. Vagyis egy 60 literes kuka ürítése hetente 339, a 110 literesé 377, a 120 literesé 384 forint lenne, míg az ugyanekkora hulladékgyűjtő zsákot jövőre nettó 420 forintért vinnék el alkalmanként.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Szigetszentmiklóson is van lehetőség karate edzésre járni. A "részletek"-re klikkelve egy nemrég készült bemutatót tekinthetnek meg!

 

 

A szigetszentmiklósi egyesület elérhetősége és a videó megtekintése: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

HZoli néven fórumozó olvasónknak köszönhetően újabb "Szigetszentmiklós ANNO" kategóriás fényképeket kaptunk, amelyeket mint régebben, most is hetenként fogunk feltenni.

Most kivételt teszünk, mert egyszerre 3 képet is közlünk. A képek -hzoli leírása alapján- akkor készültek, amikor egy vágány volt a hévnek és egymásba ütközött két vonat a Kéktónál.


További képek: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Szigetszentmiklós Város Német Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. december 4-én (kedden) 14.00 órai kezdettel KÖZMEGHALLGATÁST tart.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Idén is a Városháza utcájában rendezték meg az Adventet. Az egésznapos program végén a Holdviola zenekar koncertezett, amelyre mi is kimentünk, fényképeket és egy amatőr videófelvételt készítettünk.

Ha bárkinek van beszámolója vagy fényképe, az küldje el az info@amivarosunk.info címre vagy írja le itt kommentben!


Folytatás (fényképek és videó): klikk a "RÉSZLETEK"-re!

 

A Magyar Nemzeti Front, és a Jobbik Szigetszentmiklósi Alapszervezete szeretettel meghívja Önt és családját az advent első gyertyagyújtására.

 

Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!


Szigetszentmiklós - Megbűnhődik a Tóth család, mert harcol az igazáért.


A házaspárt és idős szüleiket azért rabosították, mert megpróbálták visszaszerezni jogos tulajdonukat a nem fizető albérlőtől. A Blikkben a múlt héten megjelent „Lenyúlja a lakásomat az albérlőm!" című cikk nyomán jelentkezett Tóth Mihály (36), aki hasonló módon járt.

– Azt hittük, megfogtuk az isten lábát, amikor a kiadandó házunkra egy nyugdíjas rendőr jelentkezett – kezdte a történetet Mihály. – Gondoltuk, ő aztán biztosan törvénytisztelő ember, nem lesz gondunk vele. Hát óriásit tévedtünk!


A blikk.hu cikk folytatása: klikk  a "RÉSZLETEK"-re!

A  Szigetszentmiklósi Önkormányzatnál az Építéshatósági osztályra, illetve azon belül az építési engedélyek kiadására irányult az Állami Számvevőszék egyik kísérleti alkalmazása. Itt az integritással (tisztesség) kapcsolatos szabályok megsértésének - finoman szólva- magas kockázatát elsősorban az információs rendszer elégtelensége és a munkaerőhiány okozza. A kutatás szerint "E területen veszélyt jelenthet a közérdek és a magánérdek keveredése is. "


Közérdek vagy magánérdek?


Folytatás: klikk a "RÉSZLETK"-re!

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 13130/2550/2012.bü. számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2012. október 15-én 12 óra körüli időben - magukat rendőrnek kiadva - megjelentek egy szigetszentmiklósi háznál, ahová jegyzőkönyv kitöltésének ürügyén jutottak be. A lakásban elterelték az idős tulajdonos figyelmét és különböző műszaki cikkeket, ékszert, valamint készpénzt tulajdonítottak el.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat 13130-2553/2012.bü számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető 2012. október 15-én 21 óra 30 perc körüli időben Szigetszentmiklós, Galagonya utcában egy hölgy táskáját a válláról letépte, majd futva távozott.

 

Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Eltűnt kedves kollégánk és barátunk: Sugár Attila.

Munkahelye :NCR Magyarország KFT.

Bárki, aki találkozott vele, esetleg látta, legyen szíves jelezze felém.

Bármilyen apró információ is rengeteget segíthet.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Suhas

Facebook-os oldalunkra érkezett a fénykép az alábbi kommenttel:

Szép látvány ékesíti a templom mellett elsètálókat..már több mint 2 hete!!

Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

 

A kölcsöntörlesztés nem minősül fizetési műveletnek, de illetékköteles tranzakció lesz jövőre és a főszabály szerinti 0,2 százalékos illeték terheli - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

 

Illetékköteles továbbá a díj és jutalék felszámítása, amelynek mértéke egységesen 0,2 százalék, és szintén nem minősül fizetési műveletnek.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

2012. november 30-án ismét lezárják az M0 autóút jobb pálya (M5 autópálya felé tartó oldal) halásztelki csomóponti ág felhajtó ágát,

melyet az új, négysávos híd kialakításának befejezése tesz szükségessé.

Az M0 útgyűrű M6 autópálya és 51. sz. főút közötti szakaszának fontos része az M0 autóút jobb pálya halásztelki csomóponti ágának átalakítása is.

A még hátralévő munkálatok a forgalom fenntartásával nem végezhetők el, emiatt 2012. november 30-tól az M0 útgyűrű halásztelki csomópontjánál, az M5 autópálya felé nem lehet felhajtani.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Manapság jellemzően sajnos kevesen gondolkodhatnak új otthon vásárlásán. Azoknak azonban, akik valamilyen csoda folytán rendelkezésükre áll egy családnak is megfelelő lakás megvételére elegendő pénz, alaposan érdemes átgondolni, mire költenek.

Manapság jellemzően sajnos kevesen gondolkodhatnak új otthon vásárlásán. Azoknak azonban, akik valamilyen csoda folytán rendelkezésükre áll egy családnak is megfelelő lakás megvételére elegendő pénz, alaposan érdemes átgondolni, mire költenek.


Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

HZoli küldte be az alábbi képet, amin a lakihegyi adótorony látható.

Köszönjük a fényképet!

Klikk a képre!

Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan d??h??ng??)
Minden egy??b
407097 1072 vasmacska
2012/12/28 22:56:51
K??zleked??s
Minden egy??b
218997 533 Jani
2012/12/24 15:26:28
[Szavazás] Bucka csatorn??z??s aluln??...
Bucka
43514 122 Joe_bacsi
2012/11/24 14:35:46
[Szavazás] Szigetszentmikl??si ??nkorm...
Politikai vitaf??rum
49640 192 Joe_bacsi
2012/11/07 01:20:16
Virtu??lis k??rnyezetv??del...
Minden egy??b
20096 40 Joe_bacsi
2012/11/06 00:35:43
Legújabb képek
Csak 2 ...

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1

Beküldte:
Nadzsi1
Mai névnapos
Ma 2021. szeptember 25. szombat,
Eufrozina napja van.
Holnap Jusztina napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Szeptember 2021 >>
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Nyilvános szavazás
??n hogyan szavazna, ha k??pvisel?? lenne?

Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
Hagyn??m a jelenlegi ??llapotot ??s minden k??pvisel?? adhatna tov??bb a k??pvisel??i keret??b??l
51% [51 Szavazatok]

Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
Mev??ltoztatn??m, hogy csak a test??let egy??ttesen d??nthessen a p??nzr??l
11% [11 Szavazatok]

Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
Megsz??ntetn??m ezt az adom??nyoz??si form??t, hiszen k??zp??nzr??l van sz??
38% [38 Szavazatok]

Szavazatok: 100
Indult: 2012/07/16 06:22:11
Vége: 2012/09/11 17:50:55

Szavazás Archiv
REKL?M

Erdei falfest??s

"Keszi Gym"


Mos??g??pszerel??s

Csal??di napk??zi


Kertsz??p?­t??k


Karcs??sodjon  K??nnyed??n ak??r 2 ruham??retet!

HF Slender You St??di??


Profi ??n??letrajz k??sz?­t??s


Kids Club Szigetszentmikl??s


Erdei falfest??s

"Erdei falfest??s"


GAZDIKERES??!

Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be a f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st!


Tal??lt kuty??k ??s macsk??k gal??ri??ja! Ha tal??lt kuty??t vagy macsk??t, esetleg keresi kedvenc??t, akkor k??ldje be az ??llat f??nyk??p??t ??s egy r??vid le?­r??st hozz??!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Id??j??r??s
Felh??k??p H??t??rk??p
Hirdet??s
Polg??rmesteri Hivatal

A T??NTET??S

Forr??s: www.szszm.hu
Partnereink:


Hun-Web Linkek